علم هر روز داره پیشرفت میکنه(sm2) آپاچی ضد برف میسازن فردا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
علم هر روز داره پیشرفت میکنه(sm2) آپاچی ضد برف میسازن فردا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان متاسفم برات ، میخواستم برنامه پیک نیک مجردی بچینیم ، با این حساب نمیبریمت (sm2)
تجربی،علاقه م رو سه تا رشته اوله تا چی قبول شم!البته تازگيا رو ژنتيک هم دارم فکر ميکنم(sm59)نقل قول:
با آهنگِ خودم میام میبرمت ؟ با یک نگاه می دزدمت ؟(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتيييييييييييييييييي (sm127) جدي يا شوخي حالا ؟ (sm59)
من به تنها رشته ای که فک نکردم همین تجربیه (sm2)من ریاضیم ولی باز برگردم عقب ریسک نمیکنم برم تجربی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا قسم اگر زن آینده ام را در دست راستم و بچه ی آینده ام را در دست چپم قرار دهند ، دست از موزیک باران نخواهم کشید . خودم ( حفظهُ الله )(sm2)
نقل قول:
خير باشه چي؟(sm142)
نه دیگه این کارا مال مجرداست ، تو باید به زن و بچه ت برسی ، کیونت بسوزه (sm2)نقل قول: