اها، چه کارتایی رو قبول میکنه ؟فقط ایران دیگه نه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اها، چه کارتایی رو قبول میکنه ؟فقط ایران دیگه نه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد یه کاری پیش اومد (sm27)
نمی دونم تا حالا ازش خرید نکردم . ولی احتمالا فقط ایران .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتابای صفا هم هنوز نیست .
دیشب بهشون و 3 تا سایت دیگه واسه منتشر کردن کتاب اول پیام دادم میگن فقط ناشر و یا نویسنده ی کتاب میتونن اینکارو کنن . میگن کارشون رسمیه . (sm2)
(sm50)
دیوث تر از من زیاده تو این دنیانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط شانس بد من اینه که هر کسی باهاش دوست میشم تو فیس بوکه
خوابیده بودم اومدم دیدم رل زده ، چاره ای نداشتم
(sm50)
نگاه مردم بیگانه در دل غربت
به چشم خسته ی من تیر می شود گاهی
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان چوانی مرا پیر ترانه کرده ای
رل رو میگم چاره ای نداشتم وگرنه خیلی وقته با همیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم نمیاد ازین حرکتا ، سه روزه نشستم دارم به این و اون میگم مرسی
بی کاریا وا میسادی اخر سر یه کامنت تشکر میدادی خلاص (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]