چیو میذاره اصلا فهمیدی من چی گفتم عامو ته دیگشم خوردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چیو میذاره اصلا فهمیدی من چی گفتم عامو ته دیگشم خوردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm120)کارت گرافیک من دیگه ساپورت نمیشه
مایکروسافت هر چقدر رو ویندوز وقت میذاره و واسش مهمه ویندورز 10موبایلو رو دایورت کرده متاسفانه (sm172)
(sm59)مگه یوزر پس نمیخوای خب سافت گذر میذاره گفته در صورت ار کار افتادن جایگزین میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
AJC5-X54H-94EF-PTT7-UECD
ولش بحث چیز دیگری بودنقل قول:
اینم یوزر پس نیس لایسنسه
این نسخه جدید وین 10 میگن مایکروسافت ایزو رو از رو سایتش حذف کرده یعنی اینقد داغون بوده الان میخوام نصب کنم دو دلم
نه باگ داشته میخواسته برطرف کنه بعد بذاره اوناییم که از قبل نصب کرده بودن امروز اپ شدنقل قول:
بعدشم مگه تو عضو ک گ ب که دو دلی
دوستان این دانلود منیجر هر کاریش میکنم ارور سریال میده الان دارم 5 البوم زیپ باهاش دانلود میکنم ایرادی که تو فایلا به وجود نمیاره؟(sm25)
ببین از هر جا دان میکنی چن تا کرک بت میده باس یکی یکی امتحان کنی یکیش حتمن جواب میده رد خور ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باقی مسائلم که ایشالله رعایت میکنی نرم افزار اگزیت شده باشه نت قط باشه و ...