وقتى به لباسی که دست رو میپوشونه میگن دست کش
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چرا به لباسی که کـــ.ون رو میپوشونه نمیگن
کــ.ونکش
چرامیگن شورت؟
البته شورت حسین به کنار
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتى به لباسی که دست رو میپوشونه میگن دست کش
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چرا به لباسی که کـــ.ون رو میپوشونه نمیگن
کــ.ونکش
چرامیگن شورت؟
البته شورت حسین به کنار
اره ... تموم شد ... فعلا خلاص شدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر پس (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری میای شیرنی ما یادت نره
ﺷﺨﺼﯽ ﻧﺰﺩ نوید الرابع ﺭﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ :
ﺍﯼ نوید الرابع ، ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ بيمارم
.
.
.
.
.
.
.
نوید الرابع ماري ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﺍﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺣﯿﺎﻁ ﺧﺎﻧﻪ رها ﮐﻦ !!!..
ﺁﻥ ﻣﺮﺩ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﯽ مار ﻧﺒﻮﺩ...
رسيدگي به مشکلات مردم از ويژگي هاي بارز نوید الرابع است !
این مذاکرات برد - برد است. اگر ادامه پیدا کند پول مردم ایران بهفــ.احشهخانه های وین میرود اگر توافق شود این پول به لبنان و سوریه میرود.
در همین مذاکرات آقای کری به آقای ظریف گفت ما عدد و آمار داریم و شما دعای ابو حمزه ثمالی این نقطه قوت شماستو ما از این نقطه قوت شما میترسیم
حالا حالاها نمیام ...فعلا دارم میرم بخوابمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب نره من نشسته ام برای ادامه دادن صبر . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ، روزت بخیر (sm10)
مجویید در من ز شادی نشانه
من و تا ابد این غم ِ جاودان
همن آن قصه ی تلخ ِ درد آفرینم
که دیگر نپرسند از من نشانه
نجوید مرا چشم ِ افسانه جویی
نگوید مرا ، قصّه گوی زمانه
من آن مرغ ِ غمگین ِ تنها نشینم
که دیگر ندارم هوای ترانه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارمند از کارش ميدزده، مغازه دار از کارمند، راننده از مغازه دار، تعمیرکار از راننده...
از دل یک جامعه دزد، حکومت سالم بيرون نمیاد ...