دیشبِ دادا ، فدا بشم ، لطف داری (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشبِ دادا ، فدا بشم ، لطف داری (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انال دوست دارم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
علی دایی در حال خوردن انار!!!!
تو اون فکر منحرف تو چی می گذره.
مرده شوری در قبرستان دیدم گریه میکرد...!!!
پرسیدم چیزی شده ؟؟!!!
گفت بنشین تعریف کنم...
نشستم کنارش ...
گفت : امروز جوانی را میشستم...داشم خالکوبی هایش را پاک میکردم رسیدم زیر شکمش ...
نوشته بود: مرده شور، اول بخور بعد بشور....!!!
خخخخخ
خوش به حالت بچه ی خواهر یا برادر رو میشه باهاش بازی کرد (sm120) بچه دیگران مثل دختر عمو و ... زیاد نمیشه باهاشون ور رفت اگه گریش در بیاد نمیدونی جواب مامانشو چی بدی . (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر68 : میگم شیخ چجوری طاقت آوردی این همه وقت از صبح حرف نزدی؟
صابر68 : بگو تا خشتک بدریم
مجتبی00222 : گــــــــــاییده شدم
و اینگونه بود که صابر و نوید خشتکشان را دریدند (sm70)
نقل قول:
آره لذت بخشه ، باس فوتبالیستش بکنم (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیفهمن که (sm172)
من اخلاقم همینه میخوان بخوان نمیخوانم نخوان(sm70)
لطف داری تو (sm10)
اون که بریتنی بیشتر به ادل میخوره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم به ادل
بریت خیلی زشت شده الان چه برسه به سال 2047 (sm25)
ﺍﺯ ﻫﻤﺴﺮ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺍﻡ ﺗﻘﺎﺿﺎ ﺩﺍﺭﻡ .....
.
.
ﺧﻮﺩﺵ ﺑﯿﺎﺩ ﻣﻨﻮ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﻪ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﺨﺎﺭﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﻧﻤﯿﺸﻪ(sm25)