نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
من دوتا روتر بیسیم دارم یه Mikrotik یکی هم TP-Link
محدودیت همیشه هست (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
من دوتا روتر بیسیم دارم یه Mikrotik یکی هم TP-Link
محدودیت همیشه هست (sm120)
me 2 (sm59) جدیدا فقط از 1 تا 1.30 سرعت رو 20 ـه... از 1.30 تا 8 میره رو 1.600 - 1.800... (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدانم آخه به فک کردم چون مثلا لینک آپلود بوی امیر که میذاره تا 500 و 400 بیشتر نمیره منم فک کردم لیچ کنم بازم همینه به خاطر اکانت رایگان ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی الان از باران یه لینک انداختم تا 1 مگ هم رفت .. (sm54) خیلی خوبه .. (sm128) حیف که نمیشه فایل فرهنگی انداخت توش (sm2)(sm222)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوب ایول (sm111)
پارسال اصن اینطوری نبود تایم شبانه سرور خارجی هیچ وقت از 600-700 بیشتر نمیشد داخلی هم فوقش 1300-1400
بعد از یک سال به تدریج گام به گام شیر فلکه رو برام زیادتر باز کردن (sm120)
دمت گرم(sm42) الان تست کردم از باران انداختم رفت بالا تا 1 مگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه فک کردم اینم اگه لیچ کنم مث همون لینک آلبوم تا 500 بیشتر نمیره .. به همون خاطر گفتم (sm59)
محدودیت هم بردارن دیگه عالی میشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
محاله یه روزی این اتفاق بیفته (sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آره آی آر زدم واسه آپلود از سایت دیگر ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرستو کجاست !؟ (sm81)
دختر خاله (sm81)
همین قد هم بمونه کافیه برام... (sm50) راحت دیشب 3 تا بازی قدیمی دان کردم 15 گیگ به اضافه چن تا فیلم... (sm118)نقل قول:
(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشد از خود بگیرمت اما... زورِ بازو به دستهایم نیست... (sm50)
اگه عکس گذاشتی باز نمیشه . (sm120) تو روزی چقدر دانلود مکنی دیوث (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
رفتی و نوشتی که از دوری من ملالی نیست(sm50)
رفتی با یکی دیگه دوست شدی هیچ خیالی نیـست
یه روزم نوبت من میشه واست نامه بدم
ببینی با یکی دیگم، جاتم اصلا خالی نیـست
چه خوجیله ناموسا (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسته به شرایط کابل کشی خونه و فاصله تا مرکز مخابراتی یه مقدار دیگه بیشتر از اینم جا داره ولی معمولا اگر خط هم بکشه بازم ریت Downstream رو بالای 16 مگابیت نمیبندن دیگه همینجوریشم عملا قانون مربوط به مشترکین خانگی رو به اندازه کافی دور زدن (sm120)
احتمالا مرکز مخابراتیتون شاتل یوزراش کم باشن وگَرنه امکان نداره به راحتی کسی رو آزاد بزارن 20 روز هرشب اینهمه دانلود کنه
در باغ زمانه چوب تر میخوردم
از ریشه ی خود خون جگر میخوردم
انگور به دست بودم اما یک عمر
از فرط گرسنگی, تبر میخوردم ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم(sm23)نقل قول:
(sm59)گل بارون زده ی من (sm42)نقل قول:
از من چه ماندهاست در این کارزار عشق
زخمی بهروی پیکرِ برباد رفته ای ... (sm50)
میلاد لب تاب قسطی نداری (sm2)
لپتاپ های من همه زیر 1 تومن قیمت داره ارزش قسطی شدن ندارن
در تمامِ شب چراغی نیست
در تمامِ روز
نیست یک فریاد.
چون شبانِ بیستاره قلبِ من تنهاست ... (sm50)
سیاوش قمیشی - هوای خانه ... (sm1)
(sm42)دلاور کرمانشاهینقل قول:
اون صبانت گدا رو نگاه کن
چه خوش خیال بودم فکر میکردم سرویس 1ساله 60 گیگ با سرعت 12 مگشون شبانه کاری به مصرفت ندارن (sm20)
نقل قول:
سلام ، من سرویس جشنواره 12 مگ 60 گیگ سالیان با دانلود رایگان 4 تا 10 صبح برداشتم
طبق تجربه چون ب این شرکتهای ارایه دهنده اینترنت اعتماد نداشتم قبل از خرید سرویس با اوپراتور صبانت صحبت کردم گفت در پیک تایم رایگان 1 تا 6 مگابیت میتونید دانلود داشته باشید و اگر دانلود شما زیاد باشه و نامتعارف سرعت حداقل میاد روی 120 کیلو در صورتی که سرویس از همون ابتدا روی 120 کیلو بسته شده ! تو روز هم سرعت دانلود حداکثر 800 کیلو هست .
قبل از خرید این بسته پیش خودم حساب کردم اگرساعت هشت صبح بیدار بشم با حداقل سرعت 1 مگابیت تقریبا تو این دوساعت میشه دو سه گیگ دانلود داشت اما عملا کلاه سرم گذاشتن ! واقعا کمتر کسی میتونه هر روز 4صبح بیدار بشه برا دانلود ، فرض اگر هم بتونه با سرعت 120 حداکثر بشه 2.5 گیگ دانلود داشت که با توجه به زمان بد و هزینه برق اصلا بصرفه نیست .
متاسفم برا خودمون که تو این مملکت زندگی میکنیم تا میتونن از مردم عادی سو استفاده میکنن دستمون به هیچ جا بند نیست دزد و قاضی همکار هم هستند .
(sm2)(sm3)
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm74)
(sm2)(sm2)(sm2)کل ماه رمضون مخ ما رفت سر همین صبانت
هی هادی استخاره میکرد برم نرم برم نرم
"قوانینِ مسخره" ساخته میشن تا دور زده شن... (sm50)(sm59)نقل قول:
حالا که بزنم به تخته و گوش شیطون کر، امکان یافته... (sm118)(sm2)
بزن به آرزوی 100 مگی شدنمون... (sm111)(sm59)
(sm172)نقل قول:
هی شرمساری، شرمساری، شرمساری (sm50)
سلام به همگی (sm59)
علیک از غار دراومدی .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غار کجا بود دیوث مسافرت بودم نت نداشتم (sm2)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
حالا کجا رفته بودی ؟! خوش گذشت (sm51)