والا بلا میدونستم لایسنسه رو عادت قدیم گفتم یوزر پس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
والا بلا میدونستم لایسنسه رو عادت قدیم گفتم یوزر پس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ایرادی به وجود نمیاره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرک میکنی یعنی مشکل داره همچنان؟؟؟
برنامرو میبندی بعد کرکو اجرا میکنی دیگه؟؟؟
قلبم درد میتونه
اره ولی باید کلا پاکش کنم بعد دوباره نصبش کنم الان دیگه 80 درصد البوما دانلود شدن
چون از دو کرک استفاده کردم فکر کنم اینجور شده
اینارو ولش بیا برو این مانیتور رو بگیر هلویهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم چندجا تو بازار نبود همین سایت خوبه ازش بگیرم؟نقل قول:
عالیه مال شیرازه تو کجایی (sm120)نقل قول:
تو خبرم که اینجوری اسم یه یارویی رو میگن بسه تو دیگه اینجوری نگو (sm2)نقل قول:
ما جنبه مون بالاس راحت باش (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم رفیقت amaرو زده بیا اینم بزن تنگش 720
Ahvaz