DEV - You Want Me (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
DEV - You Want Me (sm118)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ذره فک کن منصافه ست دیگه ، پول از من پیش بینی از تو فقط ... اومدیم هی اشتباه گفتی ریدی به دار و ندارم چی خوب (sm2)
دارم فک میکنم اینجوری من ضرر میکنم که چجوری حساب کردی تو (sm2)
به قول تنابنده توی پایتخت : فوتبال یه سرش بُردِ یه سرش باخت(sm2)(sm2) که سر باختش دست توئه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری که تو میگی یعنی ۹۸ درصدد بم تضمین کردی همه رو درست پیش بینی میکنی نه ؟ اگه اره همین الان بریم برا قرارداد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم خوب کار میکنی رشته های دیگه هم میریم برا فتح (sm2)
شماره حساب پخ کنم؟(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
دیشب NBA ده هزار تومن فرم زدم, صد هزار تومن بردم(sm2)
اي كاش من هم يك بچه پولدار خارج نشين فخر فروش بودم (sm50)
نه الان نه ، الان دستم خالیه ، باید یکی بم اوکی رو بده اون وخت بت میگم شماره حساب پخ کن (sm2)نقل قول:
تبریک میگم . لاشی بازی نداریما !!!! (sm2)
(sm2)نقل قول: