تعارف زدن دخترا:
شیما جون عجخم کیک میخولی؟
-نه قر فونت بلم الهی بخور نوش جوووونت
تعارف زدن پسرا:
ممد داداش ساندویچ میخوری؟
_نه داداش نوکرتم نوش جون...
ک س ک ش تعارف میکنی؟
_نه ک ون ی گرسنم نیست
پس بیا اینو بخ ور
نمایش نسخه قابل چاپ
تعارف زدن دخترا:
شیما جون عجخم کیک میخولی؟
-نه قر فونت بلم الهی بخور نوش جوووونت
تعارف زدن پسرا:
ممد داداش ساندویچ میخوری؟
_نه داداش نوکرتم نوش جون...
ک س ک ش تعارف میکنی؟
_نه ک ون ی گرسنم نیست
پس بیا اینو بخ ور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا ساسان من جای صابر میحرفم الان (sm70)
داداش رعایت کن کلمات مورد دار رو سانسور کن یکم(sm10)
وگرنه ردمونو میگیرن فلفلی میشیما (sm74)
فضولی کردم شرمنده اما به باران خو گرفتم نمیخوام از دستش بدم(sm176)
سوژه جدید...منتظر سیل جکها باشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جــــــونم (sm127) شکمشو (sm59)(sm19) از طرف من ببلعش بچه رو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm107)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای بدونی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
..
..
..
.
.
.
ســـــ*ـــکــ*ــس مقــ*ــــعدی (sm2)
(sm2) میای اینجا کپی میکنی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش خواهش میکنم خوب شد گفتی..وجدانا حواسم نبود...شرمنده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا این موقع هم بیدار بودن جالبه ها ... (sm132)(sm197)