اتفاقا من اونجا مورد های بهتری از عشقام پیدا کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا من اونجا مورد های بهتری از عشقام پیدا کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چرخی تو ایران زدیم جای دوستان خالی (sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه کن درست نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دل با همه دنیا قهرنقل قول:
کی میگه گریه دوای درد ...
یه شب که سردم بود
به مادرم گفتم ...
من مخابرات اینجارو به صبانت ترجیح میدم (sm2)از همون اولشم میدونستم چقدر ریدمانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm50)(sm27)
بگو خواب بود هر چی که دیدم
افسانه بود هر چی شنیدم
نگاه کن شوق دل زدن به دریا
برام شد مرگ تدریجی رویا ... (sm50)
میلاد گلابی یه چیزی خواستم بگم یادم رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو تا یادت نرفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولانی شد صوبتام پیش میاد .. :l
همین جاشم ریدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی برنامه ی خوبیست... قسمت آخرشو دارم میگوشم...
میگم یادم رفت (sm2)نقل قول:
قلط کردی ریدم تو دهنت دیوس .. :l
تلاش کن یادت میاد (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک.یرت تو این حافظه م ... (sm3)اصن نمیدونم چه خواستم بگم یادم رفت کلا . (sm3)(sm9)نقل قول:
تماشا نکن حال من خوب نیست... (sm50)
(sm74) چرا تو حرف نمیزنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
hi
by
(sm2) خدایا .. (sm196)
(sm50)
تام تیکور ... (sm50) (یه کارگردان چقدر میتونه خوب باشه)
به دنبال هیـــــــــــــــــــــــ چ... (sm50)
یک شب هوای گریه
یک شب هوای فریاد
امشب دلم هوای تورا کرده است ... (sm50)
هم این دنیام، هم اون دنیام نابود شد
جسم جاندارم روانه ی تابوت شد... (sm50)
(sm25)
(sm2)
تو جوونی پیرم کرد ...
خیلی تلخه... (sm172)
بشین چاییتو شیرین کن ...
بگو شب بخوابه .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فنجان به فنجان ذکر شد امکان ندارند... (sm25)
هیچ وقت 12 شب به بعد آنلاین نشید
کجاست بگو !?؟!
اون که برات می مُرده کو ..
کی فکرشو میکرد مدیر عامل تسلا موتور جقی باشه... (sm172)