- (sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm93)
(sm50)
- (sm30)
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm134)
لعنت به این دیوار (sm50)
(sm169) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا گریه میکنی ببم جان حیف تو نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) هروخ اینو میشنوم گریم میگره(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ روزای بچگی از روز به شب رسیدنه
(sm88)نقل قول:
نادان!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسر آیتالله خاتمی درگذشت
(sm178)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادرش بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدرش هم آیت الله بوده
خوب منم همون یارو رو میگم دیگه(sm2)نقل قول:
میگم چند خودش ببین چند سالشه
ماشالله اینقدر خاتمی داریم من اصن نمیدونم این مال کیه(sm2)
گفتگوی دیشب حسن روحانی و اوباما :
اوباما: حسن بیداری؟
روحانی: هووووووووم.......آره بیدارم
اوباما: حسن به نظرت رابطمون در آینده
چی میشه من که خیلی نگرانم
روحانی: نمیدونم .......
نمیخوام بهش فکر کنم.....
اوباما: حسن الان اونجا ساعت چنده عزیزم؟
روحانی: طرفا 2 صبحه
اوباما: الان داری چیکار میکنی عشقم؟
روحانی: دراز کشیدم
اوباما: چی پوشیدی؟
روحانی: عمامه و تاب و شلوارک!
اوباما:اوووووووووووووف(sm2)
من فکر کردم میگی همسر رئیس جمهوره اسبق بوده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاغا اين چه وضعه توافقه؟(sm2)(sm2)
.
.
.
.
الان رفتم بقالی سر کوچه ویسکی بخرم نداشت!!
(sm1)نقل قول:
داداش کاشکی نمی گفتم بهت(sm74)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm170)نقل قول:
اخه این علیرضا نفهمه.. تو دیگه چرا(sm2)نقل قول:
من اصن اسمی از طرف اوردم؟فقط گفتم خاتمی(sm120)
این رییس جمهور اسبق و این یارو احمد خاتمی که معلومه سنشون اینقدر نیس(sm2)
(sm21)(sm169)نقل قول:
(sm155)
نقل قول:
(sm96)
(sm98)
شوهرش 30 سال پیش مرده چون نمیشه اسم خاتمی رو ببرن میگن همسر آیت الله خاتمینقل قول:
- (sm50)
(sm176)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر خوش گذشت ؟
نه خیلی..ولی خب انقدر شلوغ بود که الان از خلوتی لذت ببرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه پر لیوان ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما را با نیمه خالی لیوان چیکار(sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm10)نقل قول:
اقا برای ارور فاک سریال ای دی ام یه راه حل بدید(sm74)
اين آهنگ محسنو كي ميكس و مستر كرده
من فكر كردم از تلويزيون كه پخش كردن اينقدر صداي محسن بده (sm25)
کسی نبود منو راهنمایی کنه ؟؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]