ممر کیون لقت اگه منو بشناسی(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر کیون لقت اگه منو بشناسی(sm59)
- (sm50)
من میدونستم تا این البوم بیاد هزارتا بلا سرمون میاد
اشترم مسموم شده فردا سایتم میرینه سینای جان هم شناسایی میشه
منم مفقود میشم شما میمونین و سینجول (sm2)
مثکه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm25)
510 ؟؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم که موقع پخش البوم تو اون خراب شده هستم(sm2)نقل قول:
یعنی نیستم که این وضعیت رو ببینم (sm59)
چه اسم بیخودی داره اگه جان جوانیه(sm3)
حالا چیکار کنم یه روز دیرتر البوم رو باید گوش بدم(sm81)
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
الی یه فیلم خوبه اکشن سراغ داری اگه داری با لینکش بده(sm50)
یه روز قبل عروسیم . . .(sm50)
تو ماشین عروس ریپیت میشه...(sm50)
(sm50)من فیلم اکشن کم میبینم ولی این میگن خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رو چندین بار خواستم دل کنم ولی نمیدونم چرا نظرم عوض شده به خاطر تخیلی بودنش ولی دانلودش می کنم من کلا از فیلمای تخیلی بدم میاد فیلمای استیون سیگال خوبهنقل قول:
مادر جان مادر جان مادر جان (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
تو غلط کردی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کتک نزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کجا قهر کرده بودم ؟(sm77)نقل قول:
الی این فیلم رو حتما ببین فوق العاده هستش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول سلام (sm39) دوم خداحافظيت دست كمي از قهر نداشت (sm56) سوم آدم وقتي اعصابش ميريزه بهم با يه كليك صفحه رو ميبنده (sm65) تاپيك خداحافظيشو يكم جامع تر برگزار ميكنه كه ملت (sm77) نشن (sm139)خب بسه ديگه دلم سوخت برات خوش برگشتي (sm102)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام از ماست مادر جان (sm10)نقل قول:
قبول دارم عجله کردم ولی اینو قبول ندارم که قهر بود
از خصوصیات یه مادر ، دلسوز بودنه (sm176)(sm120)
(sm173)چهارشنبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm10)نبینم نارحت باشی مادر جان (sm176)نقل قول:
(sm81)میدونی کدوم لحظه خیلی هیجان داره
وقتی البوم رو از حالت زیپ خارج میکنی (sm59)
دو کیلومتر ما رو کشیدی پایین که از حالت زیپ خارج کنی(sm120)
نقل قول:
حالا خوبه نصفه آهنگا رو گوش دادين (sm77)
اين نويد ترابي كيه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چسبوندنش به من (sm120)
در حال حاضر 145 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (34 کاربران و 111 مهمان ها)
آلبوم شادمهر داره آماده میشه(sm58)
نقل قول:
جدي؟
آقای جوهری خودتو درگیر نکن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)وای نگونقل قول:
(sm2)بعد از اماده شدن ایشالا 2 سال طول میکشه تا منتشر بشهنقل قول:
آرهنقل قول:
احتمالا تابستان سال دیگه
شایدم زودتر
(sm25) سرويس كردن منونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ريختن پي ام ميدن پدرسگا فحش ميدن (sm54)
نه ایندفه دارن چراغ خاموش جلو میرن والکی کامینگ سون نمیزنننقل قول:
آلبوم قبلی درس عبرتی شده واسه آرمین(sm120)
نقل قول:
(sm59)نقل قول:
نقل قول:
چقدر طولاني (sm50)