رفتم بوت میذارم رو فلش f10میزنم سیوم میشه ولی هر چی اینتر زدم نرفت از روی فلش بخونه
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتم بوت میذارم رو فلش f10میزنم سیوم میشه ولی هر چی اینتر زدم نرفت از روی فلش بخونه
تف تو کیونت مردک اَوابِنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان رو لب تاب چه ویندوزی دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8.1
تو همه چیز باید فضولی کنی ابونه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه با من درباره قیمت نفت برنت هم صحبت بکنی اخرش یه جا میکشه به این مباحث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اپگرید نمیکنی که اکتیوتم بمونه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار میخواستم با فلش بوت کنم ویندوز نصب کنم زدم زدم فلش 16 گیگو به فنا دادم (sm120) بردم پیش یارو گفت نمیدونم چی چی کاریش نمیشه کرد (sm120) ینی به شکر خوردن می افتینقل قول:
تو که تو عمرت یه کاریه مفید نکردی و نمیکنی حداقل مزاحمه بقیه نشو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکتیو چی بمونه اورجینال نیس که