بکن تو چونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بکن تو چونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی وقتی میگم اپگرید کن یعنی با همین ایزو که داریا.
فقط باید از داخله ویندوز بری تو نصب خودش میره جلو
در ساعت کاری نمیشه مُرد(sm120)نقل قول:
گفتم شاید از این هایپر مارکتا باشه همه چی توش پیدا بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارتنشم باید ببریانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا کار میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مردک خ.ایه اسب پیشکشی رو نمیشمرن... بخور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شوخی بخوام بگم من میرم فلشامو از جایی میخرم که طرف خودش پخشه و به مغازه ها و کلوپا و ..... میفروشه.مثلا فلشی که یه مغازه میداد 90 من ازش گرفتم 65نقل قول:
نمیدونم باید بگردم پیداش کنم ینی هر جوری شده میگردم پیداش میکنم (sm2)نقل قول: