بدون تو سخت میگذره .......
نمایش نسخه قابل چاپ
بدون تو سخت میگذره .......
اخ گفتی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم میخواست همین الان تو یه کویری بیابونی بودم این قدر فریاد و ضجه میزدم تا جونم دراد ...(sm50)
بعدشم برو پیش روانشناس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایده نداره هیچکس حرف منُ نمیفهمه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرز بیانتو عوض،کن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکوت کردم (sm50)نقل قول:
مرغ سکوت جوجه مرگی فجیع را ......(sm50)
(sm50)
خسته ام!
یک بلیط کم دارم تا خودم را به یک سفر ببرم
یک سفر
بی دلیل و بی منطق
یک سفر با دو ضربه کاری...
(sm27)
Bahman Babazadeh
فردا سالروز درگذشت «ناصر عبداالهی» است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بزرگترین و تاثیرگذار ترین خواننده های پاپ بعد از انقلاب. خواننده ای که هرگز درباره دلایل فوت اش اطلاع رسانی درستی نشد و این مطلب را دو سال پیش در سالروز فوت ایشان نوشتم و هر سال آنرا بازنشر خواهم کرد. شاید رسانه ای جایی متقاعد شد آنرا به صورت رسمی منتشر کند. جزئیات و مستندات این گزارش کاملا موثق واز سوی نزدیک ترین افراد به ناصر عبداللهی در آن لحظات ثبت و درج شده
. اطلاع رسانی کنید لطفا.
رسانه شمائید...
!![فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ايشان به هيچ وجه تاثير گذار نبودند
نشنیده بودم یه همچین روایتی رو از ناصر عبدالهی(sm169)
(sm9)