کردم چند بار .... اما بازم همینجوری میشه... لپ تاپ ویروسی شده یعنی؟یا مشکل از فلشنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کردم چند بار .... اما بازم همینجوری میشه... لپ تاپ ویروسی شده یعنی؟یا مشکل از فلشنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم تو مگه قبلا تو منوی بوت نرفته بودی؟پس چجوری میخواستی فلشو بوت کنی
نخیر بازم داری تف میدینقل قول:
این یه راه حله برای خیلیا جواب میده مث راه حل تستی میمونه
مثلا من حاضرم تا اخره عمرم بشینم ج*ق بزنم ولی مثه این کارم به اینجاها نکشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم دیوانه از فرشاد حسامی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی، محسن بیشتر از تو می نماید (sm120)
ربطی به فلشت نداره سیستمت مورد دار شده خب یه اسکن بکن با انتی ویروستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی اطلاع رسانی همینجور ادامه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت باش.. ادامه بده به کار روزانت(sm2)نقل قول:
لب تابم یادم نیست ولی سیستمم منوی بوتش با f8 میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]