(sm28)(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm28)(sm27)
دست یه دختره چندتانون سنگگ بودیه جوری نگاش میکردم که نگو یه دفعه اومدجلوم گفت میخوای گفتم آره دیدم م.م.شو.درآوردگفت بیابخور بهش گفتم من که م.م.ه نمیخواستم نون میخوام بهم گفت نون گرون شده نمیشه ولی اگه م.م.ه میخوای بهت میدم الان دارم م.م.(sm128)ه میخورم ولی من نون میخواستم
تا این موقع چیکار میکردی بلا؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm128)... احلا و صحلا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظهرش خوابم برد ، شب بیدار بودم و اصلا هم خوابم نگرف!نشتم یه فیلم دیدم یه فیلم دانلود کردم ، بایوس لپ تاپ را نابود کردم ، ویندور آپ کردم و ... و مهمتر از همه اینجال بودم پست ها را می خوندم(sm127)(sm182)
خخکد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااا (sm127)
سلام بر تو...(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه فیلمی بلا؟ (sm59)
دمت داغ چراغ تاپیکو روشن نگه داشتی (sm182)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخنگوی موقت (sm70)
زین پس هر وقت من حضور نداشتم کلام آتی کلام من میباشد ، باشد که رستگار شوید (sm70)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه وجب پایینتر از شکمشو بمکی (sm70)
فدا بشم (sm127)
(sm13) سخنگوی موقت