یادم رفته لامصب سری nایسوس خیلی دنگ و فنگ دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یادم رفته لامصب سری nایسوس خیلی دنگ و فنگ دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من انتی ویروس نصب نمیکنم(sm120) هر 6 ماه نصب میکنم ی چک میکنم دوباره پاک میکنمنقل قول:
اویرا زدم اوندفعه چیزی نشون نداد.. البته اویرا فکر کنم فقط بلده به Exe برنامه های سالم گیر بده(sm2)
شهرزاد بهروز :|
واقعا کلمه کس مغز برازندته(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)جهانبخش باز میخواد البوم بده
شهرزاد اون قدیمیس
مردک نفهم من تو این 7 سال تا الان مشکلی نداشتم ... جت هوا نمیکنم که(sm120)نقل قول:
در حد وورد و پاورپوینت و اینترنت(sm120)
به به(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فنه سامی بیگی چجوری میتونی درباره بابک اینطوری حرف بزنی؟(sm2)
سجاد شما که بالا در رابطه ای بهروز پایگان رو به محسن برسون تا شاهد کارای این دو گل نوشکفته باشیم
تو فلسفت چیه که نمیذاری سکوریتی رو سیستمت باشه اصلا؟ نه واقعا برام جالبه بگو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]