شک ميکنم حتی به عشق،با هر تپش با هر نفسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک ميکنم به آسمون،پشت در باز قفس...
نمایش نسخه قابل چاپ
شک ميکنم حتی به عشق،با هر تپش با هر نفسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک ميکنم به آسمون،پشت در باز قفس...
متاسفانه شما دیر جواب دادید وباختید.
فکر کنم رفتید دنبال پاسخ
ممنون به خاطرم میمونه
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)(sm77)
سر خاک مادر من هیشکسی گریه نکردش بابا هم هیچی نمیگفت با همون نگاه سردشنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بود خسته بودم،چشامو بسته بودمنقل قول:
خورشيد سر زد و من...پيشت نشسته بودم
ما اهل هم بودیم هم شب و هم فانوس کجا گمت کردم کجای این کابوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برمیگردم... خودت میدونی کِی (sm25)نقل قول:
سرد و غم انگيزه که سهم کودک مننقل قول:
پيش چشام تاريکيای گوووور باشه...
کجا رفتی مگه ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی دلخور از گریه مرد پر از گریه بعض ترک خورده دریاچه ی مردهنقل قول: