نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm74)الـــــــــی
خوش به حالتنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی معروف شدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه !?؟!
کار این سجاد کپکه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سینجول یعنی وسعت صدایی به مرز شمال تا جنوب خطه ی مازندران ، یعنی اقتدار ، یعنی ام اس بی اچ ، یعنی غلبه ی صدا بر بمب افکن های برقی . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه تا بود هی میگفت ممر ریدی یادت رفت الان دلتنگش شدی !!!! (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سه ساله مخابرات دارم باوو ..
برو ببین سرعت 2 مگ ترافیم 5 گیگ با سرعت 300 شبانه 1 تا 7 قیمت 17 تومن کجا میدن ..
تازه با مودم رایگان ..
تازه هر دوماه میاد رو قبض ..
میدونی این اینترنتی که تو میگیری ضریب 1 به 8 ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم تو محدود همچین چیزی (sm2)(sm3)
همون دو مگ رو عادی بگیری سرعتت تا 1 مگ و خورده ای میره
نقل قول:
عزیزم adsl کلا هر بسته ش 6 مگ ظرفیت داره ..
تو انتظار داری 1 مگشو بدن به جناب عالی ..
خب معلومه تقیسم بر 8 میشه ..
من میگم این سرویس با این مشخصات کجا گیر میاوری تمام ..
سرویسای مخابرات خارج از طرح ها قبول دارم مفت نمی ارزه ..
ولی کمپین که میزنه نگیری از دستت رفته ..
برا اولین بار رفتم دندون پزشکی یه دندون پر کردم !!!!
(sm27)استراحت ..
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کمپین تابستانی تو سایت مخابرات زده دانلود رایگان شبانه رای سرویس های ستاره دارنقل قول:
ولی هرکی گرفته بهش ندادن شبانه (sm138)
(sm120) رضا دندوناتو کامل ارتدونسی کردی ؟ الان خوب شده؟
به تو هم رایگان شبانه ندادن ؟نقل قول:
کمپین تابستان گرفتی ؟
(sm59) اره مثل دوندوای اواتارته الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره * دار بالای 14 تومن باشه شبانه داره ..
بگو این سرویسو میخوام بابا ..
هنو یه روز نشد 700 مگ رفت .. (sm3)
همینو گرفتم هنوز وصل نشده ولی خیلیا دیگه اعتراض کرده بودننقل قول:
زنگ می زنی 2020 میگه ما اطلاعی نداریم (sm3)
این فقط برا شماله ؟
ولی عجب مودمی دادن (sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر ******** مشنگ (sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)پر هم بیراه نگفتم الان ده دقیقه به 7نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه دندون عقل کشیدم خوارم به فنا رفت
(sm70)عقلت نیزنقل قول:
اینجا زمین به نام تو پیوند خورده است
حتی،زمان به دست تو خود را سپرده است
من می گریزم از هوس کهنه ی خودم
تا آبروی اندک ما را نبُرده است
تقویم سالخورده ی دل را ورق بزن
چون روزهای زخمی ِخود را شمرده است
بیچاره نیستم که نیایی سراغ من
شرمنده نیستی؟که کسی دلسپرده است؟
یک عمر جور هستی خود را کِشیده ام
شاید که بشنوی،که فلانی نمُرده است
یک جای کارهای تو می لنگد ای رفیق.
.
.
.
انگار مست کرده و بسیار خورده است!
ناصر ندیمی
(sm70)میلاد ترابی اول آهنگ مهدی احمدوند داره داستان میگه لامصب (sm2)
وانسِ گیم (sm2) بکش بیرون باو (sm2)
آب قطِ(sm3)
(sm2) آهنگای محمد علیزاده هم شر زیاد میگفتنقل قول:
(sm2) مگه عید بشه چه اتفاقی میوفته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا کی آلبوم می زنی برا سعید لاشی ؟ (sm25)