دورتموند به هیشکی نه نمیگه بعیده سهمیه بگیره(sm50)هامبورگ اولین بردشو امروز مقابلون بدست اورد(sm120)
رویس میاد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دورتموند به هیشکی نه نمیگه بعیده سهمیه بگیره(sm50)هامبورگ اولین بردشو امروز مقابلون بدست اورد(sm120)
رویس میاد (sm120)
دورتمند چرا اینجوری شده (sm173)
تی سی ال واسه ما شاخ شدن خدا کنه اونجا هم برنن هم تیم اول بیایم بالا (sm50)
اینجوری هم بشه بارسا دوم میشه میخوریم به بارسا(sm50)
دوم بشیم به بهترین تیم حال حاظر یعنی رئال(sm50)
فردا چقدر فوتباله (sm50)
ارسنال برینه فقط تا شش رو دنبال میکنن بعد میرم تو فاز افسردگی و تنفر از فوتبال و زمین چمن ، زمین و زمان (sm50)
(sm2)
مطمئنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرعه کشی میکنن لاشی که تیمای از یه کشور بهم نخورن
بازی رئالو نشون نمیدن(sm120)اونم ساعت 10-11 شب که هیچی نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیرو مطمئنم منظورم اینکه پی اس جی اول میشه تو گروهش بارسا دوم میخوره به ارسنالنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم های از یه کشور بهم نمیخورن تا مرحله یک هشتم
هنوز اونقدر ذلیل نشدیم بازی ها رو از سیمای ملی ببینیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
ما ذلیلیم(sm25)نقل قول:
(sm2)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وثوق فردا اینجا ببینمت، پاتو قلم می کنم (sm142)(sm122)
دیگو کوستا (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی با این مقایسه (sm70)نقل قول:
د خیار استاد سوتی (sm120)
کورتوا با این سنش جزو 5 دروازه بان برتر دنیاست (sm98)
ریدی با نقلت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وثوق کوادرادو بخاطر این نیومد غارسا که نمیخواست دفاع راست باشه بعد تو میگی بیاد جای اربلوا(sm120)
دیه گو کاستا، فقط به درد سیستم 4-2-3-1 میخوره... تو سیستم آنچلوتی جواب نمیده... دقیقا بهترین کسی که میتونه ازش بازی بگیره، مورینیو هس و لا غیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم، تیمشون که برده، دو تا اخراجی هم که حریف داشته، اینا از چی اینجوری کیونشون میسوزه؟
این کچله که تازه باخت جوابشو گرفته بی شرف
بنا به گزارش AS، پاکو خمز روز گذشته اظهار داشته بود که زیدان را به عنوان یک "همکار حرفه ای" قبول ندارد، چرا که وی دارای مدرک مربیگری یوفا نیست، اما آنچلوتی در پاسخ به او عنوان کرد:
"برای من آسان نیست که در این مورد صحبت کنم اما فکر می کنم این مربی [خمز] بیش از حد صحبت می کند. زیدان در حال سپری کردن کلاس های مربیگری در فرانسه است. او دو سال است که وارد این کار شده است. در کشور های دیگر نیز شما می توانید همزمان با شرکت در کلاس ها مربیگری کنید. وقتی من هم شروع به مربیگری کردم کلاس های آموزشم تمام نشده بود. فکر می کنم پاکو خمز به اندازه کافی صحبت کرده است."(sm127)
(sm30)نقل قول:
مورینیو: شکست ناپذیرها تکرار نشدنی هستند (sm128)
مورینیو باورد دارد تیم دگیری نمی تواند رکورد شکست ناپذیری آرسنال در لیگ برتر را بشکند.
توپچی ها در فصل 2003/4 موفق به قهرمانی بدون تحمل حتی یک شکست شدند
آرسنال و چلسی که یکشنبه به مصاف هم خواهند رفت تا کنون در فصل جاری لیگ برتر شکست نخورده اند اما مورینیو می گوید تکرار آن دستاورد ممکن نیست.
"این چیزی که یکبار رخ می دهد. نمی توانم در فوتبال مدرن، با سطح رقابت لیگ برتر ببینم که تیمی بدون شکست قهرمان شود.
آقای خاص خطاب به رانیری گفت: «من وقتی قرار شد به ایتالیا بیام، رفتم روزی پنج ساعت ایتالیایی خوندم تا با رسانهها، مردم و بازیکنانم بتونم بهتر رابطه برقرار کنم. رانیری پنج سال در انگلیس کار میکرد و هنوزم موقع گفتن «صبح بخیر» و «عصر بخیر» تتهپته میکند»! جای دیگری هم خطاب به او گفت: « رانیری فقط تو عمرش یه سوپرجام رو برده. در هیچ جام معتبر و بزرگی قهرمان نشده. شاید لازم باشه عقایدش رو عوض کنه ولی برای این کارم دیگه خیلی پیره.»...(sm120)
نقل قول:
بنا به گزارش AS، پاکو خمز روز گذشته اظهار داشته بود که زیدان را به عنوان یک "همکار حرفه ای" قبول ندارد، چرا که وی دارای مدرک مربیگری یوفا نیست، اما آنچلوتی در پاسخ به او عنوان کرد:
"برای من آسان نیست که در این مورد صحبت کنم اما فکر می کنم این مربی [خمز] بیش از حد صحبت می کند. زیدان در حال سپری کردن کلاس های مربیگری در فرانسه است. او دو سال است که وارد این کار شده است. در کشور های دیگر نیز شما می توانید همزمان با شرکت در کلاس ها مربیگری کنید. وقتی من هم شروع به مربیگری کردم کلاس های آموزشم تمام نشده بود. فکر می کنم پاکو خمز به اندازه کافی صحبت کرده است."(sm127)
چرا واسه حسین گی این کپی شد(sm77)(sm120)
. در آوریل 2007 و زمانی که رقابت منچستریونایتد و چلسی به اوج رسیده بود، کریس پیش از بازی با چلسی، چند کلمهای درباره برتری تیمش نسبت به چلسی و اینکه او به افتخارات بیشتری از مورینیو دست یافته حرف زد، خوزه هم اینطوری جوابش را داد: «این بازی، رقابت بین من و اون نیست. اینجا رقابت بین من و یه بچه بیادبیه که هنوز به بلوغ نرسیده و خب حق داره. محرومیت، دوران کودکی سخت و دوری از تحصیلات باعث میشه آدم اینجوری بزرگ بشه دیگه.»(sm2)(sm120)
هودارای گالاتسرای تو ورزشگاه امارتیس (sm118)
(sm98)
و جایی در پاسخ به خبرنگاری که میپرسد «به نظر میرسد که بعد از دو شکست، حالا با این پیروزی از دست فشار و استرس خلاص شدهاید» با پرویی میگوید:«فشار؟ کدوم فشار؟ فشار و استرس مال اون چند میلیون پدریه که صبح به صبح سگ دو میزنن تا شکم بچههاشونرو سیر کنن»! جای دیگری هم در پاسخ به سوالی تقریبا مشابه میگوید:«فشار و استرس واسه من اینه که آنفلوآنزا مرغی بگیرم. فشار دیگه چه کوفتیه؟»(sm2)
:«فکر کنم ونگر یکی از این آدم فضولهاست که همهاش مردم رو دید میزنه. بعضیا هستن که توی خونهشون یه تلسکوپ گنده دارند و با اون خونه مردمرو دید میزنن و فضولی میکنن. این ونگرم هی درباره چلسی ور میزنه، ور میزنه، ور میزنه...»! این حرفهای خوزه آنقدر زشت بود که خودش بعد از دو، سه روز رسما از آرسن ونگر عذرخواهی کرد!(sm2)
خیلی دیوثه(sm2)(sm127)
عکاسه چه عکسی گرفته
(sm3)نقل قول:
و بی ادبنقل قول:
همین بی ادبیش خوبه(sm127)(sm2)نقل قول:
البته با این حرفش موافقم که ونگر نسبت به بقیه مربیا خیلی در مورد بقیه تیما نظر میده(sm98)
فقط دعواهاش با فرگوسن(sm2) هیچکدوم کوتاه نمیومدن(sm2)اخرش با هم رفیق صمیمی شدن(sm2)
special guy (sm127)
کارلتو خوب ریده به این خمز دیوث(sm118) یه بخاری ازش دیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)نقل قول:
اگه ونگر 10 باشه تو این زمینه خود خوزه 100 رو با اختلاف رد کرده (sm77)(sm77)
خوزه نمیاد هر روز در مورد رئال حرف بزنه در حالی که ونگر تو نقل و انتقالات هر روز میگفت رئال فلانه و بهمان(sm98)نقل قول:
خدیرا دو هفته دیگه به میادین برمیگرده
بعد از باری فرداشب یه وقفه 10 روزه هست و بازیای
ملی برگزار میشه
تو این پست خیلی به بازیکن احتیاج داریم و برگشتن خدیرا و
البته آماده بودنش میتونه کمک زیادی به دفاع رئال بکنه(sm118)
من که چیزی ندیدمنقل قول:
چون کلی بازیکن رئال به ارسنال لینک میشدن ازش سوال میکردن
نه باو منظورم در مورد فیرپلی مالی و قرارداد بیل و این حرفاس(sm70) ونگر 3 بار پیشنهاد رئالو رد کرده(sm70)من خودم خیلی دوسش دارم(sm70)نقل قول: