[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺷﺎﺩﯼ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ تاپیک ﻫﺴﺘﻦ ﻭﻟﯽ
ﻫﯿﭻ
ﮔﻮﻧﻪ ﻋﻼﯾﻢ ﺣﯿﺎﺗﯽ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﺩﯾﺪﻩ ﻧﻤﯿﺸﻪ ...
.
.
..
.
.
ﺍﺟﻤﺎﻋﺎ ﺻﻠﻮﺍﺕ
الفاتحه...(sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا میشه این شیطان رو ببخشی و باهاش آشتی کنی؟؟؟
که دست از سر ما ور داره؟؟؟؟
تو که همه رو میبخشی
اینم اشتباه کرد به ما سجده نکرد
ما باید ناراحت میشدیم که سجده نکرد
ما بخشیدیم
تو هم ببخش
داره اذیت میکنه
پیشنهادای خوب میده نمیشه ردش کرد..
نه!(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟(s m81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm175)نقل قول:
نه!(sm81)
(sm74)نقل قول:
مگه داریم (sm81)
هی وای من (sm175)
بالاخره مخه دختر همسایمونو زدم.
.
.
.
.
.
.
داشت از جلو درمون رد میشد
با سنگ از پنجره زدم تو مخش
الانم کلانتریم صبح اول وقت میفرستنم زندان.
واقعا دمت گرم حرف نداشت من اذریم همونی بود که هستم واقعا خیلی حال کردم باهاش هرکی گذاشته بود دمش گرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه هیچ از این فال ، مال ها خوشم نمی آید و همشون دروغ هستن ایا که خوندم انگار درست بود (sm77)نقل قول:
پایان دوره کارآموزی (sm16) (sm168) (sm169)
مخلصیم دادا ، ولی در اصل متوجه نشدم چی گفتی و از چی و یا حتی از کی داری تشکر میکنی ، ولی هر کی هست دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIGHADIMI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اولش نفهمیدم و فکر کردم آذری زبان ـه... بعد که دو مرتبه خوندم دو زاریم افتاد دوستمون متولد آذر ماه هستش و خطابش به پست مجتبی ـس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن رمز داوینچی بود ، نوید داوینچی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرا کسی بتونه بار اول متوجه بشه (sm70)
به به ، په شیرنی خورون افتادیم ، من و مجتبی بیایم پیشت مهمون شیم ، یا خودت میای مهمونمون کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﻪ ﺗﻮﯼ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺧﺎﻧﻤﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻣﯿﺪﻩ ..ﺧﺎﻧﻤﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﻻﻍ ﻣﻦ
ﺯﻧﺘﻢ. ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﻋﺼﻤﺖ ﺗﻮﯾﯽ، ﺧﻮﺷﮕﻠﯽ ﻫﺎ، ﺗﺎﺣﺎﻻ ﺍﺯ ﺟﻠﻮ ﻧﺪﯾﺪﻩ
ﺑﻮﺩﻣﺖ.
.
قزوینیه دیگه
شیرازیه بعداز 2 سال میفهمه فلجه . . .
بهش میگن چرا اینقدر دیر فهمیدی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه: عامو ناموسن همش خیال میکردم حال ندااااارم
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ :
ﯾﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﯿﭗ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﻪ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﻧﻪ ﺟﺬﺍﺑﻪ ﻧﻪ
ﺧﻮﺷﺘﯿﭗ ,
ﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﮐﻞ ﺩﻧﯿﺎ ﻋﻮﺿﺶ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﭼﻮﻥ ﯾﻪ ﺩﻝ ﻣﻬﺮﺑﻮﻥ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ
.
.
.
.
.
.
.
ﯾﻪ ﭘﻮﺭﺷﻪ ﮐﺮﻭﮎ ﻗﺮﻣﺰ ﻣﺪﻝ 2014 ﮐﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺩﺭ ﺳﻤﺖ ﭼﭙﺶ ﯾﻪ
ﺧﺶ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﻭﻟﯽ ﺧﺶ ﺍﻭﻧﻘﺪﺭﺍ ﺑﺰﺭﮒ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍﺑﻄﻤﻮﻥ ﺧﺪﺷﻪ
ﺍﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﮐﻨﻪ !!
اردوی دانشجویی بردنمون،
ﺗﻮ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺟﻠﻮ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﭘﺴﺮﺍ ﻋﻘﺐ
ﻣﻦ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺍﻭﻥ ﻋﻘﺐ ﻣﺰﻩ ﻣﯿﺮﯾﺨﺘﻢ ﻫﻤﻪ ﻣﯿﺨﻨﺪﯾﺪﻥ
ﯾﻪ ﺩﻓﻌﻪ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺍﺯ ﺟﻠﻮﯼ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪ ﮔﻔﺖ :آقا
ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﺻﺒﺢ ﺟﻤﻌﻪ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯾﺪ
.
.
.
ﻣﻨﻢ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﮔﻔﺘﻢ : ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﺷﺐ ﺟﻤﻌﻪ ﺑﺎ ﻣﺎﻣﯿﺨﻮﺭﯾﺪ :
هیچی دیگه الان دارم پیاده برمیگردم خونه
به روباه گفتند شاهدت کیه.
گفت:
دو ممه!!
تازه الان که بزرگ شدم فهمیدم
منظورش چی بوده دیوس,,,
به جز خوردن ونوشیدن و سکـــــ/س در بهشت دیگه چی کار میشه کرد؟! من در آیات و روایات چیز دیگه ای پیدا نکردم! کتابخونه نداره؟
(sm70) خیلی پیچیده بود (sm74)نقل قول:
شما تشریف بیارید قدمتون روی چشــــــم (sm19)نقل قول:
نقل قول:
فدایی داری (sm127)
با مجتبی هماهنگ میکنم میایم همونجا پستامونو دو دستی تقدیم میکنیم (sm10)
دانبالم میاریم چراغ خونت روشن شه (sm70)(sm2)
سربازتــــــــم (sm19)نقل قول:
الان بیاید تا هوا خوبه... چند وقت دیگه از اونور بوم میوفته مثل سگ سرد میشه (sm138)
بدون دانیال که نمیشه.. باس 4نفر باشیم دنبال یار 4ـم نگردیم (sm120)
دانیال کجاست ازش خبری ندارین ....نقل قول:
دلمون تنگیده(sm175)
مدرسه (sm172) فردا تعطیل ـه میادش (sm176)نقل قول:
یارو میره تو شهر غضنفر اینا...
وفتی میرسه اونجا، به یکی میگه: ببخشید آقا ما مسافریم، میشه راهنمایی کنید کجا آمپول میزنن؟
غضنفر کیونشو نشون میده میگه: اینجا!
طبق محاسبات من یارو باباش در اومده (sm70)
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺣﻮﺍﺳﺶ ﻧﺒﻮﺩ ﺯﺑﺎﻥ ﺳﯿﺴﺘﻤﺶ ﺭﻭ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ :
Hffvjua jufbk kgdohjl jggbn
ﻭﺣﺎﻻ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﻫﺎﯼ ﭘﺴﺮﺍﻥ ﻏﯿﻮﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ :
.
.
.
.
.
ﺍﻭﻟﯽ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻋﺎﻟﯽ ﺑﻮﺩ
ﺩﻭﻣﯽ : ﺁﻓﺮﯾﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻨﻮ ﺑﻪ ﻓﮑﺮ ﻓﺮﻭ ﺑﺮﺩﯼ
ﺳﻮﻣﯽ : ﭘﺮﻓﮑﺖ . ﺑﯿﮓ ﻻﯾﮏ
ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﺻﺤﺒﺘﻢ ﺑﺎ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﯼ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ : ﺑﺎ
ﺍﺟﺎﺯﺕ ﮐﭙﯽ
تو کلاس ادبیات نشسته بودیم واستاد داشت میگفت
که تو زبان محاوره ای بعضی از” الف ها ” را “واو ” میخونیم
مثل خانه که میگیم خونه ، یا بیابان که بیابون گفته میشه .
بعد گفت کسی مثال دیگه ای میتونه بزنه ؟
یه دختره از ته کلاس داد زد : استاد مثل صابان که میگیم صابون !
یعنی کلاس رفت رو هوا چند تا غشی و زخمی هم به جا گذاشت .
دهن استاد هم وا مونده بود و بسته هم نمیشد .
یکی از دوستان تعریف می کرد و می گفت :
طرف برای آمارگیری اومده به بابام میگه چندتا بچه داری؟
بابام میگه:هیچی
آمارگیره میگه: توشناسنامه که اسم یکی نوشته؟
بابام میگه:آها اینو میگی؟این دکوریه،هروقت اینترنت قطع بشه میاد تو حال یه دورمیزنه و میره تواتاق،درهمین حد...(sm70)
یک دقیقه سکوت به یاد و احترام اون مردى که
به زنش گفت داره با پرواز مالزیایى mh. ۳۷۰ میره چینو الان نمیتونه از خونه دوست دخترش بیاد بیرون !
وقتی یک زن خوب کار میکنه میگن مثل مرد کار میکنه
اما وقتی یک مرد خوب کار میکنه میگن مثل خر کار میکنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی قدرتی که یه جنس مونث در به فنا دادن یه رابطه بین دو یا چند مذکر داره
m16 نداره
☺
دو راه شناخت دخترها بعد از حمام
1. آزمایش دی ان ای
2. آرایش دوباره ی صورت!
ﺍﮔﺮ ﻣﺨﻔﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺳﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﻮ ﻓﺮ ﺍﺟﺎﻕ ﮔﺎﺯ ﺭﻭ ﻧﺎﺩﯾﺪﻩ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ …
ﺁﺭﻩ ، می شه ﮔﻔﺖ ﺭﻓﯿﻖ ﺑﯽ ﮐﻠﮏ ﻣﺎﺩر !
یه شباهت خاصی من احساس میکنم بین مخاطب خاصم و تیکه آخر رانی هلو !
لامصب به هیچ کدومشون دست پیدا نمیکنم !
تاثیری که دختر همسایه ی پشت شیشه بر بازی فوتبال بچه های محل داشت
قراردادهای میلیاردی روی بازیکنای استقلال پرسپولیس نداشت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
☺
یارو نوشته فلج به دنیا اومدم بعد سرطان هنجره گرفتم بعد رفتم تو کما
تا اینکه با تن تاک اشنا شدم همه مشکلام حل شد و الان تو اغوش گرم خونواده هستم !