(sm172)اشترم من اومدم 720 مراسمو دان کنم بذار دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)اشترم من اومدم 720 مراسمو دان کنم بذار دیگه
اینجوری میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اینقد دوس داری اسپانسر شی بیا این البوم بابک جهانبخشو بگیر پخش نکن (sm2)
حتماً از همون اول امتحان کردی f8 f12 و ... تا رسیدی به esc (sm120) درکت میکنم زرت زرت ریستارت (sm2) بعضی از سیستما ریز پایین میزنه مثلاً f12 boot optionنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از یه سایت خارجی دیدم جدول گذاشته بود همه لپ تاپ این راه حل تستیشو گذاشته بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر گشاد برو اون وب خراب شدتو درس کن عکسا رو بذار پست خودش ایضا اخبار کوتاه رو
همه چی قاطی شده چقد گشاد شدی تو چه بلایی سرت اومده
منشی های ما همه متاهلننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) کو ببینم جدولشو تا اینقد ریستارت نکنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
گشاد نشدم عزیزم . روزی 10 12 ساعت کار می کنم وقت نمیشهنقل قول: