مَهبل نگو ! ای مَهبل گو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مَهبل نگو ! ای مَهبل گو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادرسش یادم نیس والا تو هیستوری هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجور وقت داری لینکای اون سایت در پیت تیونز وی شر کنی همون کارو برای وب بکننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1) لایسنسا از کار بیفتن چه کنیم یوزر پس که نمیدونیم کجا بزنیم این لایسنس فول پروتکت میکنه حیفه (sm74)
1 دسامبر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Radeon Software Version - 15.11
Radeon Software Edition - Crimson
Graphics Chipset - AMD Radeon HD 5450
Memory Size - 1024 MB
Memory Type - HyperMemory
Core Clock - 650 MHz
Windows Version - Windows 10
System Memory - 4 GB
CPU Type - Intel(R) Pentium(R) CPU G3240 @ 3.10GHz
(sm120)
دوستان من نمیتونم ویدیویی که صفاریان گذاشته رو دانلود کنم.ممنون میشم اونو واسم یه جای دیگه آپ کنین.(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysam98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)مرسی ولی همینو میگم نمیتونم دانلود کنم دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]