مرسی مینا جون . ایشالا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی مینا جون . ایشالا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چي بود حالا؟(sm173)
برنج و گوشتنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي تازه قيمت درياس (sm25) اين پرورشي ميگه 35 (sm172) ولي اشكالي نداره عوضش قليه (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشت چجوري پخته ميشه ؟ طبخش چجوريه ؟ (sm77)
گوشت ُ تیکه تیکه میکنن میریزن تو قابلمه بعد ادویه و این چیزاش هم اضافه میکنن با حرارت پخته میشه و جا میوفتهنقل قول:
مگه شما چجوری پختش میکنید ؟
كي گفت اينو؟ ادم بره بهش بگه اين آلبومو گوش كن ستاره هاي سربي رو هم گوش كن ببين يكيه
ولی من از آلبومش خوشم اومد (sm19)
نقل قول:
من تا حالا برنج و گوشت نشنيده بودم (sm54)