اول دسامبر چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان عکس واسه من نمیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
اول دسامبر چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان عکس واسه من نمیاد
گلکسی a9نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم z3 دارم (sm2)
8تومن؟؟(sm54)چه خبره مگه چقد میخوای از اونجا دربیاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 تومن چه خبر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر خرج سئو کردی؟؟؟
با یه قالب ارزون شروع میکردی پولو خرج بالا کشیدن کلمات کلیدی میکردی
8 میلیون ؟؟؟ (sm77) اینو میدادری کوشان حداد یا فرشاد حسامی یه تنظیم برات میزد هلو (sm50)
(sm2)
الان داری به من میخندی گستاخ ؟؟؟ (sm59)(sm2)نقل قول:
(sm70)همتون بنده خدا یه چیزی گفت ول کنین دیگه
من حاضرم 10 ملیون بدم قالب سایت وزین موزیک باران عوض بشه (sm2)the great musicbaran
great great great (sm2)
ملکه بریتانیا باید فکری به حال great britain بکنه (sm2)