سینا از آخرین بیانیه من که یه تشکر جدی ازش کردم تازه فهمیده بیانیه چیه راه من رو ادامه خواهد داد با بیانیه های کلفت تر که همتون به غیر خانوما جر بخورید
نمایش نسخه قابل چاپ
سینا از آخرین بیانیه من که یه تشکر جدی ازش کردم تازه فهمیده بیانیه چیه راه من رو ادامه خواهد داد با بیانیه های کلفت تر که همتون به غیر خانوما جر بخورید
ممری بیا یه کاری کن امشب دهن ِ مخالفاتو ببند
مث همون عکس محسن چاووشی که نوشته بود ساعت 3 نصف ِ شب تو خونه ی آرتیست چراغاش روشنه ... همونطوری کار کن (sm111)
چه کاری اونوقت ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چرا به من میگی عجباااااانقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو به دوست دخترت که تو یونی شمال درس میخونه بگووو
- (sm70)
(sm2)دیوث به دختر مردم میخندی ؟ (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن منو واز نکن دیکه استاد چس رنک کنیان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابت اون که هنوز شرمسارم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm70) چرا اصرار میکنی حالا نگفتم دوس دخترم شو که ..
کو فحشنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]