الی بعید بود کارت را بیافته تازه برات ویدیو ظبط کرده بودم بیا ببین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی بعید بود کارت را بیافته تازه برات ویدیو ظبط کرده بودم بیا ببین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)ویدیو برای چی شاسکول یه قند شکن باس کانکت میبود دیگه اموزش میخواد اینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته amdبی پدرم مث این انویدیا بی ناموس سرورش برای ما قطه منتهی amdوقتی دان کردی درایورو دیگه نصب میکنی حله منتهی این انویدیا دیوث موقع نصبم باس دورش بزنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو رو ببین با اون روش قند شکن هم نمیخواد ..
البته پروکسی اکه هات اسپات نصب کرده باشی جواب میده ..
با سایفون مثلا جواب نمیده اینو نمیدونستی ..
سینجول شب بیا صوبتای دکترو کات کن بده یادت نره
نکن غنچه نشکفته ی قلبم رو تو پرپر
(sm50)
سینجول این چیه فعال باشه یا نه gpu
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 گیگ تازه شارژ کردم تو پنل زده 0 بی ناموس ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
جواب منو بده لینک ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]