آره انگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم كه شد اشتراك جديد ميدن بهت
نمایش نسخه قابل چاپ
آره انگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم كه شد اشتراك جديد ميدن بهت
الان 1.5 ماه دیگه با پارس آنلاین قرارداد دارم میخوام شاتل بگیرم باید صبر کنم کلا قرارداد تموم بشه بعد برم درخواست اشتراک بدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شارژ میخوری همراه اول نداری واست بفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بره من بفرست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یلدا دیگر چیست وقتی همه لحظه های زندگی یلداوار میگذرند(sm50)
ما وسط،بحث مهمی بودیم(sm120)نقل قول:
من خودم شخص مهمی هستم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا نميدونم (sm59)(sm120)نقل قول:
زنگ زدم يكي كلي حرف زد تموم شد شارژم (sm120)نقل قول:
نه بابا ميرم ميگيرم (sm120)
وایبر داشت مصیبت نمیکشیدیم شخصیت مهمی که شارژ نداشته باشه بی شخصیته(sm120)نقل قول: