قدیما تو خونه مون از بس به اونایی که سر پا بودن کار میدادن، هممون سینه خیز راه می رفتیم. فکر کن چون سر پایی بهت بگن دو تا تشت لباس پهن کن
نمایش نسخه قابل چاپ
قدیما تو خونه مون از بس به اونایی که سر پا بودن کار میدادن، هممون سینه خیز راه می رفتیم. فکر کن چون سر پایی بهت بگن دو تا تشت لباس پهن کن
چرا اواتار من نشون داده نمیشه ؟؟؟(sm77)
گوش به حرف این بچه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
برو مطمئن شو آواتار گذاشتی یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژن مودب ترش بود من چیز دیگه میگم...اینم بد نیست میشه تو جمع گفت! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خود شیفته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته ... عوضش هم نکردم ... نصف دوستام اواتارشون پریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
صابر بیا سوبرا...
خدا پدرو مادر و جد در جد منو بیامرزه که سوبرا رو بهتون معرفی کردم (sm70)
من این همه نمیرم سوبرا که شما میرین (sm70)
مرسیـــــــــــ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم عکسشو از اینجا بردار این آتی و شیخ و میلاد چششون شووره (sm70)
رو حرف شیخ حرف میزنی؟؟؟(sm30)نقل قول: