لامصبا آخرشم مدارس مشهد و تعطیل نکردن(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
لامصبا آخرشم مدارس مشهد و تعطیل نکردن(sm120)
آنتن دهی رو قبول دارم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما دیگه این چیزا رو نگید (sm25)3g - 4G چیه (sm2)اینا اگه بتونن 2ل رو راه اندازی کنن باید با سرعت 100 kb دان کنی (sm2)
چی هست؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استفاده كردي تا حالا ازش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم باورم نميشد ولي سرعتش مثه نت ِ من كه 256 ه برابري ميكرد (sm120)
مرسي لطف داري (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت ما که هنوو راه نیفتاده ولی شهر که رفته بودم تا 40-50 بیشتر بالا نمیرفت(sm59)نقل قول:
تعطیلی مدارس در هر روز بیش از 120میلیارد تومان هزینه به کشور تحمیل می کند(sm54)
فحش ترکی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدارس رو ولش 1 روز در میون باید بریم سر کار تا 9 شب (sm2)