جدا خسته نباشی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جدا خسته نباشی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجای این مسخره بازیا برو اسپیکر خوب بگیر با نرم افزار میخوای معجزه کنی
- (sm2)
من 400 هزار تومن دادم اینو گرفتم چند وقت پیش راضی ام هستم ازشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی پول تکنولوژیشو دادی نه قدرتش 10 واته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم قشنگ بود خریدمش (sm2)نقل قول:
jamshid - Tamanaye Vesal
من روزی که اسپیکرم دستم رسید این اهنگ تازه منتشر شده بود اون روز از ظهر تا شب پلی بود با حداکثر قدرت (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل پیشرفته و در عین حال قدرتمند برای تو اینه نه اون اسباب بازی
ايتونزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو گرفتم واسه لپتاپمنقل قول:
سیستم پخش مجزا دارم واسه پخش موسیقی خیلی قدرتمند (sm120)