واسه من هیچی دیگه مثل هاوس نمیشه ! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه من هیچی دیگه مثل هاوس نمیشه ! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روح دکتر هاوس نمودی مارو (sm2)
داعش با این عکس ایران را تهدید کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روح اون فیلم های امتیاز پایین و آلبوم های سنتی خودت و مولانا و شمس تبریزی دیوث (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیر بار من کجاست
فنلاندی بیای جلو با تیربار سولاخت میکنم
(sm81)یا خدا یا تهرونه یا اینجا
به سلیقه ی من توهین میکنی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیاقتت همون آدم های همجنس گرایی که طرفداریشون میکنی (sm120)
(sm74)(sm81) نگو نگو نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین اینستاگرام نصب کردم فقط به خاطر پایگان (sm2)