Mohsen Namjoo - Hoosham Bebar (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
Mohsen Namjoo - Hoosham Bebar (sm74)
تعریف بیخودی سودی نداره. من خودم تو خواننده های داخلی همین یزدانی رو گوش میدم با چندتا گروه ناشناخته جدید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا اینکارش ضعیف بود. البوم قبلیشم ضعیف بود. ولی باز اون حداقل یه نیمه شعر محور داشت که نمیذاشت گندش دربیاد
یک روز صبح زود و فقط گریه
سیگار بود و دود و فقط گریه
با گونه ای کبود و فقط گریه
پشت موبایل بود و فقط گریه
شب بخیر
میدان منفجر شده ی اعدام
تا خودکشی ِ واقعی ِ الهام
تا دیش های مخفی ِ پشتِ بام
تا بچّه ای که باز نخورده شام
کلا تو آلبوماش فقط دو سه تا کار خوب هست - البته به جز آلبوم خاطرات مبهم و ساعت 25 شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه هایی که میخون همه عالین ولی برای کسی که قبلا ازین ترانه ها نخونده. دیگه خار شمال و فیلم و گریم و نقاب و سینما و تهران و ... رو به رحمت ایزدی فرستاد. بس نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تا خود صب با خودم همش کلنجار میرم .. (sm74)
نقل قول:
دیوس پس غلط میکنی از صب تا حالا مغز مارو خوردی تعریف میکنی از آلبومش ..