(sm2)سینجول جان دکمه خروج بالاست
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)سینجول جان دکمه خروج بالاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دوس دختر من مثه تو اخلاق داشت نمیدونم باهاش چیکا میکردم !!!!
امیر ؟؟ بگیر اینو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بنش کن ... داره هذیون میگه نصف شبی
پرررررررووووووووو
کثافتا دختر تو تاپیکه خیلی بی شعورین (sm2)
با حمله آشنایان یک نفر محکوم به اعدام در شهر ساحلی محمودآباد استان مازندران، مراسم اجرای حکم اعدام او در برابر دیدگان مردم لغو شد.(sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو چی به بانوی مجمع گفتی !?؟!
چرا انقد بی تربیته ..
تاپیک جون گرفته ..
من نه دوس دختر میخوام نه قصد ازدواج دارم برو سفرتو جای دیکه پهن کن دختر جان (sm70)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی می کنه ...باو پسر خوبیهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نه دیگه سند لازم نی خودم پی بردم !!!! (sm25)