آهنگ مرد تنهانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توو كنسرت آبادان اجرا شده
ورژن راكش
قشنگه
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ مرد تنهانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توو كنسرت آبادان اجرا شده
ورژن راكش
قشنگه
با صدای بی صدا... مثه یه کوه بلند... مثه یه خواب کوتاه... یه مرد بود یه مرد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم گوش میدم... از اون جهت عرض کردم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دفه دیگه گوش بدیم برگردیم به آلبوم... (sm50)
اي بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ما هم فرقي نداره (sm172) همينجور از سر ادب و احترام عرض كردم (sm120)
آهااااانقل قول:
از اون لحااااظ
حالشو ببر (sm50)
حظ کردم... (sm50)نقل قول:
با این که زیاد پایبند به این ایام و مناسبت ها نیستم ولی ممنونم ار شما هم مبارک (sm10)نقل قول:
زمستان خوبی رُ واست ارزو میکنم (sm111)
Agora (2009)...
قربونت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همينطور (sm10)حالا چرا اينقدر رسمي (sm120)