خسته نباشي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم همه دیشب زیرزیری بهم میخندن..کل دیشبو خوابیدم فقط(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها کسی فیل صوتی دیدار مولانا و شمس همایون شجریان رو با کیفیت خوب داره ؟
خوب كاري كردينقل قول:
خبر ِ خاصي هم نبود ديشب (sm2)
نه والانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندارم (sm120)
یه انار که میتونستم بخورم لااقل(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بابام داشت هندونه میخورد گفتم بذار واسه فردا گفت چه کاریه فردا باز میگیرم(sm2)
حالا امشب خودم یلدا واسه خودم میگیرم چشم زمستون دراد(sm120)
آفرين خوب ميكني(sm120)نقل قول:
دیشب بنیامین میگفت کامپیوتر هر سری خراب میشده نیما وارسته میکوبیده رو میز میگفته یا امام حسن مجتبی ، سریعا کامپیوتر درست میشده (sm2)
اعع یادم رفت ببینم برنامه رو...البته فکر کنم با ایسان همزمان بود نمیشد نیگا کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشش نزن جون سید کم کم داره ریپ میزنه (sm2)نقل قول: