(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
طولانی ترین شعری که ازت خوندم دو سطر و نیم بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمسخر نکن البوم توراهه (sm2)
از چند روز گذشته بهترمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر هم حالش تعریفی نداره ، هنوز به ثبات نرسیده ، باید ببرمش پیش یه متخصص دیگه ، دکترش گاو بود دوز داروهاش رو پایین آورد
پیشرفتِ آنچنانی هم نداشتم ها ! کمی فقط تنبلی رو کنار گذاشتم
پیشنهاد میکنم روزی ده بار یه توپ دارم قل قلیه رو از رو بنویسی و با صدای بلند و فهوای کلام (با لهجه شیرینت)(sm2)بخونی تا کیون گشادیت رخت بر بنده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه آدم شدی از من ایراد میگیری ؟! (sm2)
باز شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورین به تو (sm78)
خداوندا برایم کَس بیاور
بیاور ترمه و اطلس بیاور
خیانت در امانت کار زشتی ست
خدایا مادرم را پس بیاور (sm81)
برنامه دیشب بنیامین تاسف برانگیز بود
ایشاله خوب میشن (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرما توی استخونا (sm50)
بلوری اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]