دیوث غریبه هم اینقدر طماع نیست تو که سره عمر رفیقمونی.چه خبره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث غریبه هم اینقدر طماع نیست تو که سره عمر رفیقمونی.چه خبره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از توی مایه بیا بیرون.یه کاری بگو
(sm185) حال که دَی وانَه شدم مِی روی
بی سر و سامانهَ شدم مِی روی
مِی روی افسانَه شدم مِی روی
مِی روی افسانَه شدم مِی روی
(sm185)
دفه آخرت باشه ..نقل قول:
گذاشتن .. تهه جملتو میگم ..
گروه «ایگلز آو دث متال» بالاخره جزئیات فاجعه را روایت کردند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)تی وی 4kزیر سه میلیون ! جالبه
زیرش نوشته 3D روش کلیک کنید دوستان... و روی مانیتور کلیک چپ رو نگه دارید و موس رو بکشید پایین(sm50)کیف میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Knight of Cups Official Theatrical Trailer
(sm50)جالب انگیز بود
عمو رضا - یه نفر (sm50)
(sm2) در حاشیه تشییع مرحوم رکنآبادی٬ مردم که دور احمدینژاد جمع شده بودند٬ سوالهای اعتراضآمیز خود در مورد چگونگی هزینه پولهای نفت٬ دلایل اختلاس و فساد و مسائلی از این دست را مطرح میکردند که رییس جمهور سابق در پاسخ به این سوالها تنها به بیان جمله «موفق باشید» اکتفا کرد.