چشم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اسکرین شات بگیر ببینمش چجوریه مگه واسه تو برا من بقلش زده فیلم هایی مورد دار پایین صفحه زده عکس ، فیلم مورد دار (sm2)نقل قول:
شیطانی پشت پرده ست میخوای گمراهم کنی؟؟؟؟(sm2)
خوب ولی نباید یه برنامه 75 دقیقه ای 600مگ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ریدم آقا در ریدم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وی همچنین مدعی شد امریکاییها «محتوای پیتزا را پر از میکروفیلمهایی کردند تا اطلاعات را از ایرانیها بگیرند». (sm2)
این ورژن من جوان پسند تره شعر تو پاک کن اینو جایگزینش کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جون همین شب های عزیز از کسی هم اسکی نرفتم (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همین کیفیت حجم کمتر گیر آوردی به منم بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی جدا فکرم باز بشه منم از سر میگیرم (sm59)نقل قول:
۵۰ تا شعر داشتم سیو بود تو هاردم ، وختی سوخت همه شم پر (sm81) .. اومدم باز سر همشون کنم اخسر دیدم هر ۵ تا ۵تا شعر دارن میکس میشن با هم (sm2)
من برم یه چرت بزنم
امروز میخوام بعد عمری برم انجمن