دخیا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دخیا (sm2)
(sm54)گل رونی
دوستان اینجا کسی کامپیوتر سرش میشه؟؟
ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ
خداشاهده منم از ی جا خوندم گفتم حتما خوبه ب شمام گفتم ..
اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش ..تخم بذار������������������������
ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ
خداشاهده منم از ی جا خوندم گفتم حتما خوبه ب شمام گفتم ..
اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش ..تخم بذار😅😅😅😅
چرا ویندوزتو عوض نمی کنی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ms-dj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)شما بوگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Ms-dj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدن بعضی بازی هام تا میرم توش کرش میکنه و این ارور رو میده (تقریبا بیشتر بازی ها )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم عکس همین پوشه که ارور توشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم همون پوشه
سی دی رامت مشکل دارهنقل قول:
(sm120)من بازی نمیکنم اشترم فقط کانال یک دو سه داره
تو سایتت آواکادو هم داری ؟؟ آخه اینجا من در به در دنبالشم پیدا نمیکنم (sm96)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟
چه ربطی به سی دی رام داره؟؟
راستیتش سی دی رامم خرابه
مشکلتو اینجا مطرح کننقل قول:
البته بگم الی بازی های فیزیکی زیاد انجام می ده ..استاد دودول بازی هستند ایشون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ای دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی دی رامت خرابه ..دیگه دنبال جوابی ؟ برو برو زود سی دی رامت رو عوض کننقل قول:
این ارسنالو چجور بگیریمش دیوث اخر فصل سگ شده
الان فارکرای 4 رو سیستم نصبه راحت میاد 2یا 3 تا بازی دیگه هم درست میاد اما چند بازی و بازی های که جدیدا دان کردم اینجوری میشن
اما بازم من نفهمیدم چه ربطی به سی دی رام داره ؟؟
منظور از خراب یعنی ضعیف شده
اردوکشی خیابانی هفت هزار پزشک برای مقابله با یک کمدی تلویزیونی!
http://www.tabnak.ir/fa/news/488092/
اینا دیگه کین باو....!!!
ببین این اسکلت کردهنقل قول:
احتمالا یا خود بازی خرابه یا کرکش
من این بازیو تا حالا بازی نکردم و گرنه بهت میگفتم
آره دیگه داداشه ..ربط داره دیگه همین الی فایرفایکسش مشکل داشت ..باز نمیشد ..سی دی رام رو گفتم عوض کن ..فایرفاکسش درست شد .نقل قول:
فارکرای رو فک کنم فایلای سیستمیش یه طوریه سی دی رام روش تاثیر نداره
سوال منو جواب ندادی (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما پاورت رو عوض کننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی ارجینال هم این ارور رو میدهنقل قول:
باشه
ممنون
(sm185)
فارس - شيراز- تجزيه و مبادلات سفارشي شيراز(مرسوله از نقطه پستي خارج شد)
(sm120)خودت نمیتونی کاری کنی باس ببری گارانتینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بگو نمیخوای پول بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضعیف شده به احتمال زیاد سی دی رامت ..کلا سی دی رام لب تاب 1 سال خوبهنقل قول:
وای خدا این شکلکه چقدر خنده داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بدهنقل قول:
ویندوزم تو مرحله Bootmg ارور خط 42 handline میدهنقل قول:
می تونی درستش کنی ؟ (sm2)
البوم سینا حجازی تا اخر فروردین میاد (sm118)
(sm2)ترشی بذار پسنقل قول:
قالب خارجی پیدا کن من برات فارسی کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگه با چاووشى همکارى کرده باشى آلبومو ميخرم,نگى نگفتى
این اسگلو (sm2)
(sm77)باز برف (sm9)
ای خدا (sm178)
کسی دیده :|
The xx - Xx Album 2009(sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه این بود انچه که بود (sm120)
من یهو رفتم نت و سیستم با هم پرید . ای ام ساری (sm120)