مثلا چه صحنه هایینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثلا چه صحنه هایینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که دو بار شادمهر گیر داده بود وگرنه این ویدئو چیزی نبود که 8 ماه طول بکشه !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اونجایی که یادمه اقا احسان شما از ویدئو زیاد تعریف میکردی.
ولی اهنگ رو فرموده بودین با سلیقه همه جور در نمیاد.
وای اگه اینو شادمهر بخونه :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی صبرانه منتظرم بیاد آهنگ وارث (sm1)
اسی هر چی میگه درسته حالا یه خورده تغییر که به جایی برنمیخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من و تو وارث دردیم... یه شاهکار تو راهه (sm50)
من و تو زنده مونديم و به سختى زندگى كرديم
گذشته ، حال ، آينده ، من و تو وارث درديم
@OfficialShadmehr
مسعود کامینگ سون و شروع کن اولی رو بزن عید فطر(sm2)
نه پنجشنبه هفته دیگه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]