(sm3)یزدانی من که خودمو راحت کردم دیگه دان نمیکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)یزدانی من که خودمو راحت کردم دیگه دان نمیکنم
پای چپِ جهان را با ارّه ای بریدند
چپ پاچه های شلوار، سیگار پشتِ سیگار
در انجمادِ یک تخت این لاشه منفجر شد
پاشیده شد به دیوار، سیگار پشتِ سیــگار...
صد صندلی در این ختم بی سرنشین کبوداند
مردی تکیده بیزار، سیگار پشتِ سیگار(sm50)
اینو فرض کن محسن با اون صدای گرفته ش بخونه ، اصن ادم از زمین جدا میشد (sm1)(sm88)
حیف یزدانی خاکستر کرد شعرو (sm178)
کنت خِلت میاره (sm120)فقط وینستون (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من مطمئنم کسی درباره ی یه خواننده ی با پایگاه اجتماعی قو ی تر همچی چیزی میگفت خاکشُ به توبره میبردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
كارن (sm172)
اندیشه لاشی 10 سال شعرو به هیچکس نداده بعد داده این انتر (sm120)
بعد من موندم این بهروز پایگان بعد میگه لحن محسن تو پارو بده باید درست شه .. (sm70)
بحث ِ تعصب ِ بيخود فرق داره تا اينكه يه نفر حرف ِ درستي زده باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همين الانشم كلي حرف زدن به اباذري
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كنت ِ قرمز خلت ميارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبي بگير. كنت ِ 6
خيلي خوبه
(sm120) وينستون آشغال قاطيش ميكنن جديدا
آخراش طعم ِ گوهي ميده (sm120)