دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طرفی؛ هستند مربیانی که برای تحریک و تهییج بازیکنان خود فعالیت جنسی را هدف قرارداده اند. مارک ویلموتس مربی بلژیک به بازیکنان خود گفته است که در صورت رسیدن به نیمه نهایی اجازه می دهد تا همسر یا نامزد خود را به اردوی تیم بیاورند(sm120)
اما میگل اررا مربی مکزیک اعلام کرده که هیچ فوتبالیسیتی، 40 روز بدون داشتن فعالیت جنسی نمی میرد و هرگونه اقدام جنسی را ممنوع کرده است.
عجب!!!!!!!
راس گفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید؛ من از آغاز نیاز جنسی تا حالا 10 سال تونستم دووم بیارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجازه دارم بذارم ببخشید بگم دهنت؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
دیوث چه سریع نقل گرفتی بیشتر فکر کردم دیدم 10 سال حساب کنم بهترـه (sm120)نقل قول:
ما دوران راهنمایی فیلم دست به دست میکردیم (sm25)
نیاز جنسی ما رو تحریک نکن نکبت (sm120)نقل قول: