منم همینو گرفتم صبح(sm2)کاستشو تو دبیرستان تکثیر کرده بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم همینو گرفتم صبح(sm2)کاستشو تو دبیرستان تکثیر کرده بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی حجمش 600 کیلوبایته ؟! (sm2)ریدم تو دهن هر کی اینو تا این حد تبدیل کرده جاکش(sm2)(sm2)حداقل 96 میزدی باو .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیدیمیه دیگه (sm120)فک کنم افتاده بود دست ناظم دبیرستان(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خونتون مورچه داره ؟
نه نداره !
شما خونتون مورچه داره ؟
نه نداره !
مثه که داره !
نه نداره !
پس چرا اینجورم میشه ؟
هی داره مورمورم میشه ؟
شما خونتون مورچه داره ؟
نه نداره !
شما خونتون مورچه داره ؟
نه نداره !
مثه که داره !
نه نداره !
پس چرا جونم میخاره ؟
حرصمو داره در میاره ؟
(sm2)(sm2)
بده به کوروش همینو تبدیل به Flac می کنه 2 تومن میفروشه (sm2)نقل قول:
بعد میگن دهه شصتی ها چرا بدبختن (sm2)آهنگا رو نگاه کن تورو خدا(sm2)همین آهنگارو گوش دادیم سسخل شدیم دیگه(sm2)نقل قول:
شما خونتون مورچه داره ؟
نه نداره !
شما خونتون مورچه داره ؟
بابا نه نداره !
مثه که داره !
نه نداره !
پس چرا میلرزه تنم ؟
گر افتاده تو دامنم ؟
شما که سواد دارین
واسه هر سوال هزار و یک جواب دارین
رتبه دارین مقام دارین
تو کله تون پر از حساب و هندسه ست
حواستون همش تو درس و مدرسه ست
جون من بگو من تب دارم ؟
نه نداری !
مرگ من بگو من تب دارم ؟
نه نداری !
پس چرا من تب می کنم ؟
فکرای بد بد میکنم ؟
پس چرا داغه بدنم ؟
هی داره می سوزه تنم ؟
آتیش گرفته دامنم ؟
هاااااااا ؟!
(sm2)(sm2)(sm222)
(sm2)(sm2)آهنگش قشنگه حیف که 128 نیست (sm2)نقل قول:
نه باو چه شد دیه ... (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پویا پور جلیل پرایوت کرده (sm2)یه ویدئو داد دختره عاشقش شد آخرش گفت میتونم برسونمتون (sm2)جمعیت نسوان هم زود باور زرت زرت دایرکت فرستادنش براش(sm2)
و حالا نوبت زلزله فرا رسیده(sm2)میخواین سیستم صوتی رو آزمایش کنین از این آهنگ بهره ببرید (sm120)یادش بخیر(sm172)
atc - im in heaven
wild style (sm1)
لامصب شیشه داره میلرزه(sm2)
شب خوش دوستان (sm10)ببخشید زیاد شد (sm27)
اتفاقا تو همین دهه 60 و 70 هم آلبومای زیادی از خواننده های بزرگ اومده که تا هنوزم برات تازگی داره (sm50)هی میخوای پشت سر هم هم پلی کنی (sm50)نقل قول:
که الان همون خواننده ها دیگه صدایی نمونده براشون ..(sm172)
شبت بخیر شاد باشی همیشه .. (sm176)نقل قول:
Eminem - Beautiful (sm50)
یه فلش usb3 معرفی کنین که خودتون با چشای خوشگلتون دیده باشین سرعت رایتش بالاس
95 درصد فلشا usb3 سرعت رایتشون 10 هستش یعنی حتی از 2 هم پایین تر اما سرعت ریدشون بالاس
من سرعت رایت برام مهمه سراغ دارین ؟
فلش سرعت بالا میخوای و خر کار باید pqi بگیری که البته بعید میدونم گیر بیاد زیاد نیست ازش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری ادرس ندین خودتون تجربه کردیه باشین من ای دیتا پاتریوت کینگستون کینگ مکس همه رو گرفتم هیچکدومش البته این مدلایی که من داشتم سرعت رایت بالا نبود حتی سن دیسک تو کامنتا نوشتن زیر 10 هستش بیشتر مدلاش دیگه تو فکرشو بکن منتهی مطمئنم بعضی مدلا برندا سرعت رایت بالا دارن
خودم نظرم رو اینه خیلی ازش خوشم اومده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
In my shoes, just to see what it's like to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's minds
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes...
(sm50)
این پلاستیک absهم جنسیه که شیائومی تو محوصلات پلاستیکیش استفاده میکنه مرغوبیت بالایی داره
من رفتم تهران یه مغازه بود 2 سال پیش اکثر مدلای همین برندی که گفتم رو داشت ... مدلای معمولی هم داشت که اونام نسبت به فلشای دیگه باز سرعت بالاتری داره
ولی چند تا مدلم داشت یه خورده قیمتش بالا بود ولی پر سرعت بود .. امتحان کرده بودم خودم . (sm50)اگه پیدا کنی ازش خوبه .. Apcer هم بد نیست
من اینو دارم از سونی:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعتش به غایت شخمیست...
تو مشخصاتش زده سرعتش چقدره .. خودت بری بیرون ببینی بگیری بهتره تا نت .. شایدم pqi پیدا کردی . (sm120)
لامصب خرابی هم تو کارش نیست خیلی چیز ردیفیه .. (sm128)
مروح کن دل و جان را... (sm50)
تحلیل و بررسی باکسآفیس هفتهی اخیر – کسی نفس نمیکشد
نوشته شده در تاریخ 8 شهریور 1395 بازگشت به لیست خبرها »
نام فیلم فروش آخرهفته مجموع فروش هفتههای اکران شده بودجه تریلر
پوستر 1. Dont Breathe $26.1M $26.1M 1 $10 Million تريلر
پوستر 2. Suicide Squad $12.1M $282.8M 4 $175 Million تريلر
3. Kubo and the Two Strings $7.9M $24.9M 2 $60 Million تریلر
4. Sausage Party $7.6M $80.0M 3 $19 Million تریلر
5. Mechanic: Resurrection $7.5M $7.5M 1 $40 Million تریلر
6. Pete's Dragon $7.2M $54.7M 3 $65 Million تریلر
7. War Dogs $7.2M $27.7M 2 $45 Million تریلر
پوستر 8. Bad Moms $5.7M $95.4M 5 $20 Million تريلر
پوستر 9. Jason Bourne $5.2M $149.3M 5 $120 Million تريلر
10. Ben-Hur $4.5M $19.5M 2 $100 Million تریلر
هفتهای که گذشت با درخشش فیلم ترسناک و کمهزینهی "نفس نکش" همراه بود. این فیلم که با بودجهای بالغبر 10 میلیون دلار تولید شده فراتر از حد انتظار ظاهر شد و نخستین هفتهی اکرانش را با 26 میلیون دلار در صدر جدول به پایان رساند.
"جوخهی خودکشی" پس از سه هفته صدر نشینی بالاخره از این عنوان دست کشید و در هفتهی چهارم با فروش 12 میلیون دلاری در رتبهی دوم جای گرفت. جایگاه سوم و چهارم به انیمیشنهای "کوبو و دو رشته" و "سوسیس پارتی" رسید که به ترتیب 7.9 میلیون دلار و 7.7 میلیون دلار به حساب خود واریز کردند.
قسمت دوم فیلم "مکانیک"با بازی جیسون استاتهام و جسیکا آلبا نتوانست تماشاگران را به سینما بکشاند و با فروش ضعیف 7.5 میلیون دلاری که در مقایسه با بودجهی 40 میلیون دلاریاش یک شکست محسوب میشود جایگاهی بهتر از رتبهی پنجم بدست نیاورد.
بازسازی "بن-هور" نیز یکی دیگر از پروژههای شکست خوردهی این روزهای هالیوود است. این فیلم پر هزینه که بودجهی ساختش 100 میلیون دلار عنوان شده این هفته در ردهی دهم جدول قرار گرفت. "بن-هور" پس از دو هفته فروشش حتی به مرز 20 میلیون دلار هم نرسیده است.
هفتهی آینده منتظر اکران چه فیلمهایی باشیم؟
"نور میان اقیانوسها" به کارگردانی درک سیانفرانس که ستارگانی چون مایکل فاسبندر، آلیسیا ویکاندر و ریچل وایس در آن هنرنمایی میکنند روز جمعه با اکران در 1500 سینما کار خود را در آمریکای شمالی آغاز میکند. این فیلم با حضور در جشنوارهی فیلم ونیز نامزد شیر طلایی این جشنواره شده است.
جشنوارهی فیلم ونیز که با سابقهترین جشنوارهی بزرگ سینمای جهان به شمار میرود چهارشنبه کار خود را آغاز خواهد کرد و دوازده روز ادامه خواهد داشت.
نه مسلخ به خاطر سیاست های غلط پودر شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرش از کسی غیر "یاغی" بود انقد حرص نداشت... واقعا حیف... خیلی دوست داشتم بشنوم... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرش هم جایی نزاشتن ببینیم چی بوده؟!
(sm2)پیمانکم هر وقت کار باهاش داری غیب میشه (sm9)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منتشر نشده. حالا خدارو چه دیدی یه وقت شاید محسن زد به سرش پخشش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رقص در غبار 1381 اصغر فرهادی (sm50)
ایشالله... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مست مست سرخوشی، من مست بیسر سرخوشم
تو عاشق خندان لبی، من بیدهان خندیدهام... (sm50)
گفتمش شيرين ترين آواز چيست
چشم غمگينش به رويم خيره ماند
قطره قطره اشکش از مژگان چکيد
لرزه افتادش به گيسوی بلند
زير لب غمناک خواند
نالهی زنجيرها بر دست من ... (sm50)
دیگه توی دنیا به چی اعتباره
کسی که براش مردی دوست نداره... (sm50)
میان باد وباران گیر کردند
مرا با هر دقیقه پیر کردند
خبر از تو نیاوردند امشب
دوباره قاصدک ها دیر کردند ... (sm50)
از عشق "زیادی" تو رو خسته کردم... (sm50)
نمی توانم فراموشت کنم
گرامافونی
در اعماق خاطره ها
روشن مانده است ... (sm50)