ﺷﺨﺼﺎ ﻣﻮﻋﺘﻘﺪﻡ ﻧﯿﻮﺗﻦ ﻫﻢ ﮐ...ﺴﺨﻞ ﺑﻮﺩﻩ(sm2)
ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺳﯿﺐ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ ﺗﻮ ﺳﺮﺵ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﺫﺑﻪ ﭘﯽ ﻣﯿﺒﺮﺩ
ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺷﺎﺷﯿﺪ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪ ﺍﮔﻪ ﺟﺎﺫﺑﻪ ﻧﺒﻮﺩ ﻣﯿﺮﯾﺨﺖ ﺭﻭ ﺳﺮﺵ !
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺷﺨﺼﺎ ﻣﻮﻋﺘﻘﺪﻡ ﻧﯿﻮﺗﻦ ﻫﻢ ﮐ...ﺴﺨﻞ ﺑﻮﺩﻩ(sm2)
ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺳﯿﺐ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ ﺗﻮ ﺳﺮﺵ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﺫﺑﻪ ﭘﯽ ﻣﯿﺒﺮﺩ
ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺷﺎﺷﯿﺪ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪ ﺍﮔﻪ ﺟﺎﺫﺑﻪ ﻧﺒﻮﺩ ﻣﯿﺮﯾﺨﺖ ﺭﻭ ﺳﺮﺵ !
مهدی نفس کش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا از شوخی (sm120)همش یه سوال بیشتر ندارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونین کتابای قدیمی یا غیرمجاز از کجا گیر میاد؟(sm178)
اگه راجب این (sm41) باشه دهنت و سرویس می کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو سوالتو
ای بابا چرا پس؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتاب فروشای دستفروش واشه خرید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی کتابخونه های خصوصی مثلا مال علما و....واسه خوندن (sm120)
میگن به خاطر تحریمای آمریکا واحد پول روسیه به کم ارزش ترین میزان خودش رسیده و 15 روسی از جمله رومن و عثمانف ضررهای چنصد میلیون دلاری کردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سایتی بود حسین خیلیا رو داشت وفیلترم هست اگه پیداش کنم
من قبلا یه چیزیایی ازش گرفتم
نمیدونی کتابی مثل قلعه ی حیوانات اصلش و سانسورش از کجا قابل تشخیصه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]