(sm2)وسط کنسرت میپره رو سن یه عربده میکشه با محسن مشتی ماشالله میخونن
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)وسط کنسرت میپره رو سن یه عربده میکشه با محسن مشتی ماشالله میخونن
(sm2)
حقه ای والاااااااا
(sm2)ببخشین شما این اقای صولت رو ول دادین تو واحدا
(sm172) اشترم یه راهی پیدا کن بریم فیس
رمز اکانتتو بده من اپدیت کنم واست (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی یا با سایفو-ن گوشی برو یا با فری-گیت 73 که با فایرفاکس باز میکنه
پپ گواردیولا در 61 ــمین بازی خود در بوندس لیگا موفق به کسب پنجاهمین برد خود شد.هیچ مربی دیگری در تاریخ بوندس لیگا چنین رکوردی را ثبت نکرده است.
الی یه مودم گفتی 80 تومن چی بود مدلش
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا مگه فیس مشکل پیدا کرده(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوث معلوم نیست با خودش چند چنده الان رفتم مشکلی نبود(sm50)
چیز شکن من کار میکنه هنوز...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهر عزيزم لباس محليه عروسيه بلوچستان رو پوشيده ������ چقده بهش مياد ������ والا به قرآن دختر به اين پاكيو ماهى وجود نداره ������ يه فرشته واقعى خالى از هر گونه حسادت و كينه و انرژيه منفى ������❤️ به داشتن همچين خواهرى افتخار ميكنم ������❤️ تولدت مبارك ������❤️ @naghmeh_maghsoudlou
(sm2)
من اینو دارم
کونتون بسوزه (sm2)
شهرزاد
هنوزم چشمای تو
اینم اونیکی خواهرمه با شوهرش شهريار و پسرش پارسا 🙏❤گذاشتم كه يه وقت حسوديشون نشه 😁 ديدين دخترا چه حسودن 😂😂😂️ والا به قرآن نه اينكه خواهرام باشن واقعا فرشته ان جفتشون و واقعا به پاكيشون ايمان دارم 🙏❤️ آقا شهريار دامادمونم واقعا مَرده و پرچمش بالاست !! اون وروجكم تا چند سال پيش نيم وجب بود نميدونم چطور يهو انقدى شد 😂😂 پارسا مقام المپياد كشورى هم داره و ما بهش ميگيم پروفسور والا بچه خواهر ماس ديگه خودتون بدونيد چه ووروجكيه 😂😂😂 خلاصه كه عشقن ديگه 🙏 خودتون خوبين ؟! چه خبر؟!❤️ @nasim_maghsudloo
png نذاااااااااااااار
بذار بابا
png بذار
حالا كه با خوانوادم آشنا شدين جا داره با مادر عزيزم هم آشنا بشين 🙏❤️ يعنى باز گفتم خوب نكنه حسوديش شه كه خواهرامو گفتم و مامانمو نگفتم 😂😂 اسم اين فرشته، كه البته عكسش رو دستم هم تتو هست "فريده" هست اما بابام سر عقد اسمش رو گذاشت "مريم" و "مريم" صداش ميكرد !! همه فاميلاى بابامم "مريم"صداش ميكردن !! منم دوست دارم "مريم" صداش كنم چون فريده كه بچه بود و يه دختر كوچيك و رويايى تو خونه ى باباش !!! اين مريم بود كه منو به دنيا آورد و اين همه سختيو مثل يه مَرد تحمل كرد و الان من در خدمت شمام 🙏❤️ يادمه انقده بَد بودش همه چى مادرم همش عين يه مَرد كار ميكرد😔 🙏❤️👑
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
خو با گوشی که اسکرین شات میگیرم فرمتش اینه
(sm30)وای خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)اخر صحنه داشت کیونشو مالش میداد(sm2)
من حدس میزنم که جنو... (sm88)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولترا الان خوب فیس رو باز میکنه(sm59)نقل قول:
لینک در حاشیه قسمت دیشب پلیز (sm10)
ساعت دو و نیم بشین ببین نرین به حجمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوانان ما ببینند
دیوثا صبح ساعت نه پخشش کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوبار باز پخش داره شبکه سه در واقع سه بار اچ دیم هسنقل قول:
هم ساعت نه صبح میزاره هم دو و نیم ظهرنقل قول: