بله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم دوشیزه بودن اون تخم جن ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم دوشیزه بودن اون تخم جن ؟ (sm2)
یه ساله بلاکم کرده (sm2)نقل قول:
یس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلاک شدن هم افتخاریست ، کل مجمع بلاکن الان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
فک کنم اسپاکو بانو با محسن دعوا موا سر داده زده انتحاری به البوم (sm2)
فکر کنم یه اشتباهی پیش اومده (sm2)نقل قول:
اون شعری که من نوشتم ربطی به یارو نداره (sm2)
کدوم ؟نقل قول:
(sm54)
دوشیزه ی مزله و ... اون یه شعر جداگونه بودنقل قول:
ربطی به آقا دزده نداشت
(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm54) 89 صفحه تایپ کردم
(sm2)نقل قول:
(sm25)
(sm54)(sm77)
شب مزخرفي ِ (sm50)
مگه اينجا توي هر سال شمسي
چند تا پاييزه؟
كه بازم داره از چشــم قشنگت مـــژه مي ريزه؟
ميگن : هر مژه ي افتاده يعني آرزو داري
عـزيــزم تو منو داري
نمي خــــوام از چشـــات افتاده باشم مطمئنـــم كن
هنوز اين مـــژه رو داري
نمي خـــوام برگ پاييــزي ترين فصـــل چشـــات باشم
صبـــوري كن
هـــواي مـــژه بارون تلخـــه از پاييـــز دوري كن
نديدي پيش پات رويــا به رويــا آرزوهـــامو كفن كـــردم؟
شبـــي صدبار تو خـــواب تو مي رم برنمي گـــردم
مي پرســـم بعد ار اين خورشيــد چشمــاتو نمي بينــم ؟
شبـــاي بي ستـــاره
نقطه نقطه نقطه مي چينـــم؟
اگه هر نقطه چين از واژه ي افتاده پــر مي شه
اگه اين نقطه چيــن از نقطه چيـــدن پر بشه
اين مــژه چي مي شه؟...
محمدرضا حاج رستمبگلو
از روزا که بهتره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم(sm81)
(sm25) اوهومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم از كسي كه انتظار نداشته باشه دروغ بشنوه خيلي بده (sm50)
مرسی که پا به ما دادی واسه ی سگ دو زدن
واسه گشتن تو جهنم دنبال راه بهشت
(sm50)
مگه اينجا توي هر سال شمسي
چند تا پاييزه؟
كه بازم داره از چشــم قشنگت مـــژه مي ريزه؟ (sm25)
چقدر شعراي اين حاج رستمبگلو قشنگه
از معدود شاعرای آکوئیسته ، بقیه دین و قبول ندارن ، خدارو قبول دارن ، این خدارو هم قبول نداره (sm2)
یه موجودی هم هست به اسم حسین صفا ، یه جا میگه من ملحدم مرا بکشید ، یه جا میگه به یاد غربت زهرا بیفتی (sm2)
(sm2)
بچه ها اینجا پسر شیرازی 22،23 ساله به بالا نداریم ؟
یه دختره گیر داده میگه تو ادمین چاوشی هستی یه دوس پسر شیرازی واسه پیدا کن (sm2)
(sm2)
من خانواده ي پدريم شيراز زندگي ميكنننقل قول:
ولي خودم اونجا نيستم (sm2)ببين قبول ميكنه (sm2)
نه خب از اراک چجوری میخوای بمالیش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*** تل رو واسه چي گذاشتن ؟ (sm2)نقل قول:
(sm2) حرفی نیست ولی اون عملیش رو میخواد ، خسته س میفهمی ؟ خسته (sm2)نقل قول:
یکی برا منم پیدا کن سجاد
اکبرو معرفی کنیم ، بسم الله (sm2)
یزدی نداریم در حال حاضر(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)(sm2) اون خسته نيست . زده بالا . ميفهمي ؟ زده بالا (sm2)نقل قول:
پیدا شد ..ترجیحن کیونش گنده باشه (sm10)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
چه بحث شیرینی شب عیدی (sm2)
مورد داشتیم تو باران با دختره بحثم شده ، برگشته گفته زر اضافی بزنی بلاکت میکنم ، گفتم تو کی هستی ؟ گفته زید امیر (sm2)
(sm178)
(sm180)