از نظر من عالی بود همه چی (sm132) بهترین آهنگی بود که تا حالا خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر من عالی بود همه چی (sm132) بهترین آهنگی بود که تا حالا خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن از این چیزا نمیخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اراجیف حسین صفا رو میخونه فقط (sm98)
راکو در کل گفتم..(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه هامون تو موردهای کوچیکی با هم فرق داره (sm120)نقل قول:
ااا توام با صفا بدی؟می تو(sm132)..یکی دو تا شعر ازش بد نیس ولی همه البوم صفا مخالفمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از خودش خوشم میاد نه از شعراش ولی بخاطر محسن مجبوریم گوش بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا آخر سال دیگه تعطیلی نداریم؟(sm59) هر شب تا 9 سر کار آخر سال جنازم میمونه (sm2)
سلام (sm10)
سلام آقا احسان
مخلصم محمد شیش و هشت (sm176)