يکي ميگفت:بايدازکنار مشکلات زندگي باسرعت عبورکني وبگي ميييگ ميييگ!!!
اماانگارنميدونست مشکلات نشستن رومون وميگن:انگورررري، انگوررري!
نمایش نسخه قابل چاپ
يکي ميگفت:بايدازکنار مشکلات زندگي باسرعت عبورکني وبگي ميييگ ميييگ!!!
اماانگارنميدونست مشکلات نشستن رومون وميگن:انگورررري، انگوررري!
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ راﺳﺘﺶ ﻣﯿﺨﻮام ﯾﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺧﻮب ﺑﺨﺮم ، ﻧﻈﺮﺗﻮﻧﻮ ﻣﯿﺨﻮام … ﺑﺪوﻧﻢ ﺳﺮﻋﺖ و ﺷﺘﺎﺑﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻬﻤﻪ ﺑﺮام ، ﺳﺮ ﭘﯿﭽﺎم ﺗﻌﺎدﻟﺶ راﺣﺖ ﺣﻔﻆ ! ﺷﻪ ؛ ﮐﻼ ﻫﻨﺪﻟﯿﻨﮓ ﺑﺎﻻﯾﯽ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﭼﯽ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد ﻣﯿﺪﯾﻦ ؟ ! ﻗﯿﻤﺘﺸﻢ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻮن ﻫﯿﭽﯽ ﭘﻮل ﻧﺪارم
(sm128)
سوال اصفهانيه از مرجع تقليدش :
حَج اقا ، ميتونم خروسي رو كه تو روز عيد قربان ، جلوي ماشين پسرم، براي خونه جديدم سر بريدم ، عقيقه ي نوه ام بوكونم و به نيت پدري مرحومم، در سالگرد مادرم ، تو بهزيستي خيرات بوكونم؟ !!
پاسخ مرجع تقليد :
نه نه ، اسرافِست !!!
بی بلانقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم (sm10)
خارِ دموکراسی رو چسبوندی درو دیوار فقط دقت کردین یاس گفت چت نکنین فقط واسه اینکه بگیم چت بکنیم یا نکنیم کلی چت کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا با این سرعت من یه قول دو قول بازی کنم سنگین ترم ، شما برین رفتم خونه میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
خب من حکم باز رو دوست داشتم فضای سوبرا رو دیدم حال نکردم باهاش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آگاه باشید که اگر تنظیمات صفحه را به نمایش 40 پست در هر صفحه تغییر دهید به سود خودتان است (sm132)